Ezek miatt olyan jó bőr Sandra Bullock 55 felett is

Borítókép: Ezek miatt olyan jó bőr Sandra Bullock 55 felett is Forrás: Alexandre Schneider/Getty Images
Sandra Bullock a hatvanhoz közeledve sem vesztett fiatalos energiáiból. Utánajártunk, hogyan csinálja, mik azok a trükkök és termékek, amelyekről nem mondana le egy kemény akciófilm forgatása során sem, és bizony van közöttük olyan, amit mi már nem vállalnánk be. Az InStyle.hu cikke.

Sandra Bullock jellegzetes barna tincseivel és széles mosolyával az arcán ma is annyira szédítően jó nő, mint mikor megismerte őt a világ Keanu Reeves oldalán a Féktelenül című akciófilmben – pedig azóta eltelt közel három évtized.

A fiatalság megőrzése nagy művészet

El kell fogadni, hogy van, akin nem fog az idő, de nem foghatunk rá mindent a génekre, ahhoz, hogy megőrizzük fittségünket, fiatalos lendületünket sokat kell tennünk, akkor is, ha csillagunk van a Hollywood Boulevard-on, privát séf a konyhánkban és személyi edző a tengerre néző tornatermünkben. Mind a mozgás, mind a táplálkozás hatással van bőrünk egészségére is. Úgyis mondhatjuk, hogy többszörösen megtérülő befektetések, akárcsak a tudatos bőrápolási rutin kialakítása.

Minimalista bőrápolás

Meg fogsz lepődni, a hatvanhoz közeledő Sandra Bullock a minimalista bőrápolás követője, amely alig tíz percet vesz igénybe. De vajon melyek azok a trükkök és termékek, amelyekről nem mondana le egy kemény akciófilm forgatása során sem? Utánajártunk és bizony megdöbbentünk.

Kattints a galériába, és tudd meg, mitől olyan jó bőr Sandra Bullock 56 évesen!