Milyen cipőt vegyek tavaszra a gyereknek?

Borítókép: Milyen cipőt vegyek tavaszra a gyereknek? Forrás: Getty Images
Szivárványos surranó, csillogós bakancs; hát persze, hogy ezekre a darabokra bökött rá azonnal a kislányom virtuális cipőbolti túránk során. Tény és való, szezonális frissítésre mindenképpen szükségünk lesz; #maradjotthon ide vagy oda, a gyerek lába nem állt meg a növésben; szerencsére. Ha nem is fogunk minden második darabot az online kosarunkba pakolni, picit engedékenyebb lehetek a közelgő JOY-napok kínálta kedvezménnyel. Kapóra jöhet nektek is, érdemes most szétnézni a kínálatban.

Mivel egyelőre a cipőboltok is zárva vannak, épp jókor jön a március 19-21. között megrendezésre kerülő JOY Napok – Beauty and Fit, melynek idején 20 százalékos kedvezménnyel tudunk gyermekcipőket vásárolni a Deichmann-nál, persze most házhoz szállítással. Bár üzleteik zárva tartanak, az Online Shop zavartalanul üzemel, érdemes szétnézni itt a gyerekcipők kínálatában.

Téged is elkap néha az az érzés az előszobában kavargó gyerekcipők láttán, hogy olyan, mintha még legalább kettővel több kiskorú élne veletek egy háztartásban, akiket még soha nem láttál? A minap vettem egy nagy levegőt és nekiültem, hogy rendet vágjak a káoszban. A kislányom cipőit forgatva viszont azzal szembesültem, hogy bizony ismét csak készlet frissítésre lesz szükség. Tavaszi cipője, mint olyan, nem is igazán van, mert a tavalyiakat - #maradjotthon ide, vagy oda - egytől egyig mind kinőtte; a szőrős, bélelt téli csizmájában pedig nem húzhatja ki nyárig.

Szerencsére a kislányom ilyen szempontból nem túl „bonyolult”; őt csak az érdekli, hogy csillogó, esetleg szivárványos, vagy legalább rózsaszín cipő legyen a lábán. Én azért arra is próbálok ügyelni, hogy egy szezonban legyen legalább egy olyan cipője is, ami ergonomikus kialakítású.

Mutatom, nálunk mely darabok lettek a befutók; köztük egy olyan Elefanten márkájú benti cipőcske, aminek a a kialakítása a kis lúdtalpas tappancsok számára is ideális.

Íme a személyes kedvenceink a Deichmann tavaszi gyerekcipő kínálatából: