Készítsd fel a lábad a szandálszezonra, ráadásul kedvezményesen

Borítókép: Készítsd fel a lábad a szandálszezonra, ráadásul kedvezményesen Forrás: Unsplash.com
Az esős napok ellenére is tagadhatatlanul itt a nyár. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy a zárt cipők egyre hátrébb kerülnek a szekrényben és teret kapnak a papucsok, szandálok és minden egyéb megoldás, ami szabadon hagyja a lábad.

Miután hosszú hónapokig voltak elrejtve a hosszúnadrág és csizma mögé, itt az ideje, hogy kicsit formába hozd őket. A JOY-Napok Summer Special kedvezményes kuponjaival pedig június 22-28. között minden szükséges eszközt be is szerezhetsz a művelethez online vagy személyesen.

6 lépéses Lábápolási kisokos

  • A szőrtelenítéssel kapcsolatban egyre inkább megoszlanak a vélemények, mindenesetre, ha abba a táborba tartozol, aki jobban érzi magát sima lábakkal, inkább olyan megoldásokra törekedj, amik - ha időigényesebbek is - hosszú távú hatással bírnak. Azaz, ha lehet, kerüld a borotvát és inkább epilátort, gyantát vagy villanófényes kezelést válassz.
  • A test természetes reakciójaként a talpra nehezedő nyomástól bőrkeményedés alakul ki, ami se nem kényelmes, se nem nyújt szép látványt. Ha súlyosabb a helyzet melegvizes áztatás, sarokreszelő kombinációjával szabadulhatsz meg tőle, de érdemes vigyáznod, mivel a sok áztatás kiszáríthatja a bőrt. Ha sikerült elérned egy kellemes szintet, inkább a napi zuhanyzások végén menj át a talpaidon egy habkővel, hogy rendszeresen kezelve legyen.
  • Az arcbőr radírozásáról sokat beszélünk, a lábfej azonban legtöbbször kimarad. Pedig ennek a területnek is legalább akkora szüksége van arra, hogy megszabaduljon az elhalt hámsejtektől, amitől frissnek és üdének tűnhet.
  • A friss bőr számára fontos az alapos hidratálás, főleg a sarkak hajlamosak gyorsan kiszáradni. Ha rögtön fürdés után, vagy este mikor bebújsz az ágyba bekrémezed vagy olajozod, könnyebben tartja meg a rugalmasságát.
  • A nyári időszakban a lábad is hajlamosabb az izzadásra, de szerencsére már számtalan olyan terméket találsz a drogériákban, amik gondoskodnak arról, hogy ez ne járjon kellemetlen szagokkal.
  • Végül pedig az extra csinosítás: a szandálos időkben remekül tudsz játszani azzal, hogy milyen színre fested ki a lábujjkörmeidet. Ez az apróság felteheti az i-re a pontot, de arra is figyelj, hogy tarts néha szünetet. Havonta legalább egy alkalommal teljen el úgy pár nap, hogy nem használsz lakkot és hagyod lélegezni a lábkörmeidet.

Csapj le ezekre a termékekre a JOY-Napok Summer Special kuponokkal!