Kedvezményes kütyük, amik megkönnyítik az életünket a karanténban

Borítókép: Kedvezményes kütyük, amik megkönnyítik az életünket a karanténban Forrás: Getty Images
A karantén napról napra megterhelőbbé válhat. Éppen ezért muszáj megtalálnod azokat a trükköket és kütyüket, amikkel elviselhetőbbé teheted a körülményeket. Pláne, ha kedvezményesen vásárolhatod meg őket, például most, a JOY-Napok Digital Special alatt.

Vannak napok, amikor egész jól bírod a két hónapja tartó kényszerizolációt, máskor pedig szinte elviselhetetlennek érzed, hogy nem úgy megy az élet, mint ahogy te szeretnéd? Folytonos kihívások elé állít a home office, hiszen nem elég, hogy a szomszéd fúrása mellett kell maxon pörögnöd, a gyerekeknek is ebédet kell készítened és azért pihenni sem lenne rossz valamikor. Szerencsére a #maradjotthon ellenére idén sem kell lemondanod a JOY-Napokról, amikor kedvezményesen tudsz beszerezni olyan eszközöket, amik a segítségedre lehetnek ebben a lehetetlen helyzetben.

Összeszedtük mik azok a kütyük, amik szerintünk életmentők lehetnek a négy fal között, ráadásul május 14-17. között a JOY-Napok DIGITAL SPECIAL kuponokkal kedvezményesen vásárolhatod meg őket az otthonod biztonságából, online.

Ribáry Éva, online szerkesztő

Odavagyok a paniniért. Egy ilyen szendvicsért képes vagyok átutazni a fél várost, csakhogy most nemigen van hová kimozdulni érte, így arra gondoltam meglepem magam egy grillsütővel. Egészen pontosan egy Russel Hobbs Panini és grillsütővel, amivel pillanatok alatt összedobhatom ezt a hőn áhított szendvics csodát, de akár grill húsokat vagy zöldségeket is készíthetek rajta, ráadásul JOY-Napok DIGITAL SPECIAL kuponnal 20% kedvezményt is kapok rá.

Forrás: emag.hu

Eörsi Sarolta, online főszerkesztő-helyettes

A mindennapjaim egyik legfontosabb kelléke (a karantén előtt is így volt, most meg pláne) a bluetoothos fejhallgatóm, ami megszűri a külső zajokat, kíméli a fülemet és futás közben sem esik le a fejemből (ellentétben az összes fülbedugóssal, amit eddig próbáltam, de elképzelhető, hogy az én fülkagylóm anatómiájával van a probléma). Csakhogy akármilyen óvatos voltam, az előző fejhallgatómba tisztítás közben víz került, ezért most kinéztem magamnak egy újat. A JBL TUNE 7000BT egy ideális középkategóriás választás és a JOY-Napok DIGITAL SPECIAL alatt 20% kedvezménnyel lehet megvásárolni.

Forrás: extremeaudio.hu

Tomsits Tímea, főszerkesztő

Melegszik az idő, megvolt az első este, amikor nyitva kellett hagynom az ablakot, hogy aludni tudjak. A probléma minden nyáron ugyanaz: nem tartom egészségesnek, se környezetbarátnaka beépített légkondit, a mobil légkondi nagyon zajos, ahogy a ventillátor is, amit ráadásul nem is lehet órákon át használni, mert ha nem fordítom magam felé, semmit sem ér, ha meg igen, minimum kötőhártya gyulladásom lesz. A Dyson furcsa, lapátok nélküli ventillátora meglepően csendes, és nem kavar huzatot, nemrég kipróbáltam egy barátnőmnél és beleszerettem. Az a típus, amit kiválasztottam, fűteni is képes, így az első néhány hűvösebb őszi napon még a fűtést is kiváltja a hálóban. Ez egy drága készülék, szóval jól jön a 20%-os Joy kupon kedvezmény.

Forrás: premiumshop.hu

Dudics Emese, főszerkesztő-helyettes

„Petal Pink” színben van meg nekem a Foreo Iris szemkörnyék-masszírozója, és imádom. Már megfogni is jó érzés ezt a kézbe simuló, puha, sima szilikonnal borított készüléket. Működés közben pedig… talán elég, ha csak annyit mondok, hogy az emberből önkéntelenül is kiszakad egy „Mmmm”, amikor elkezdni használni. A készülék pici, finom, billegő mozdulatokkal vándorol az irányításom alatt ezen az érzékeny területen, és olyan érzésem van, mintha egy jó tündér lehelne csókot a szememre és a szem környéki területre. Ha semmi más haszna nem lenne, csak az alkalmankénti kétszer egy perc relaxálás, már az is megérné, de örömmel tapasztalom, hogy a reggelente a szemem alatt látható puffokat is szépen lehúzza. Mivel mostanában semmi luxus nincs az életemben és ennyire jó tapasztalatom van a FOREO-val, úgy döntöttem beszerzem az UFO okosarcmaszk-készüléket is a JOY-Napok DIGITAL SPECIAL 20% kedvezményt biztosító kuponjával. A kütyüvel még kisimultabb lehetek, kompakt méretének köszönhetően pedig utazásokra is magammal fogom majd vinni. Bárcsak mennénk már..."

Forrás: foreo.com