Ikonikus fürdőruhák a mozivászonról – Így utánozd le őket és legyél te a plázs bombázója!

Borítókép: Ikonikus fürdőruhák a mozivászonról – Így utánozd le őket és legyél te a plázs bombázója!
Brigitte Bardot, Raquel Welch, Angelina Jolie vagy Rachel McAdams az ékes bizonyítéka, hogy egy tenyérnyi ruhadarabban is ott a sikk, az elegancia és a wow-effektus. Következzenek hát a filmtörténet leghíresebb jelenetei ikonikus fürdőruhákkal, melyek soha nem mennek ki a divatból. És mutatjuk azt is, honnan szerezhetsz be hasonlókat a vízparti tündökléshez.

Nyaralni mégy vagy éppen medence-partira készülsz? Bármi is legyen az apropó, az ideális fürdőruha és bikini a te gardróbodból sem hiányozhat! Ha tanácstalan vagy és nem tudod, milyen fürdőruhát válassz, inspirálódj összeállításunkból, melyben összeszedtük a filmtörténet hat leghíresebb bikinijét. És a legjobb, hogy konkrét darabokat is mutatunk neked a Triumph izgalmas kollekciójából, amelyeket akár már ma is beszerezhetsz!

Brigitte Bardot: The girl in the bikini

A francia romantikus filmben nem csak a 18 éves színésznő tökéletes alakját csodálhatta meg az akkori nézőközönség, de az első bikinik egyikét is. Ez a kétrészes darab akkoriban még nagy felháborodást keltett, mára azonban nagy klasszikussá vált, hiszen egy jó szabású bikini már önmagában felhívja magára a figyelmet, egyben elegáns, letisztult és szexi.

Forrás: Pinterest

Ursula Andress - Dr. No

Ursula Andress vitathatatlanul az egyik leghíresebb James Bond lány. Ezt a fürdőruhát a színésznő a Dr. No 1962-es forgatásán viselte. Az ikonikus jelenetben Honey Ryder amazonként lép ki a tengerből és ejti rabul több millió férfi szívét szerte a világon. Külön érdekes, hogy a bikini testreszabottan készült a színésznőnek, ami aztán hatalmas divatot teremtett.

Forrás: Pinterest

Elizabeth Taylor - Az utolsó nyár

Elizabeth Taylor emlékezetes fotója Az utolsó nyár forgatásán készült 1959-ben. A színésznő az ékes példája, hogy egy jól megválasztott egyberészes is épp olyan csábító tud lenni, mint egy falatnyi bikini.

Forrás: Pinterest

Raquel Welch- A legnagyobb köteg


Szintén egy merész bikini, feltűnő színben egy amerikai vígjátékban. Persze ez a darab nem csak a maga korában számított kihívónak.

Forrás: Pinterest

Angelina Jolie - Tomb Rider

A szépséges színésznő a Tomb Raiderben pompázott ebben az egyszerű, ámde nagyszerű bikiniben.

Forrás: Pinterest

Rachel McAdams - The Notebook

Amilyen a film, olyan ez a fürdőruha szett is, amelyet a főhősnő visel: bájos és romantikus.

Forrás: Pinterest

A galériákban található összes darabot, szettet felpróbálhatod és megvásárolhatod a Triumph hozzád legközelebb eső márkaüzletében.