Így szedd ki a sminknyomokat és a rúzsfoltot a textil arcmaszkból

sminkelés, maszkviselés, sminkfolt, rúzsfolt, tisztítás Forrás: Getty Images
Míg vannak, akik a maszkviseléssel leszoktak a sminkelésről, sokak nem változtatnak a bevett szokásaikon; így a maszkjuk belső fele óhatatlanul is foltos lesz. A jó hír viszont az, hogy még a makacsabb szennyeződéseket is ki lehet belőlük szedni. A sminkfolt eltávolítása ugyanakkor nem helyettesíti az arcmaszk szokásos mosását!

A maszkok egy jó ideje már a mindennapjaink szerves részévé váltak, és nagyon úgy tűnik ez még egy darabig így is marad. Míg sok nő emellett is ragaszkodik az eddigi jól bevált sminkes rutinjához, mások megpróbálnak a megváltozott körülményekhez igazodva alakítani ezen.

Tény, a textil arcmaszkok csak úgy nyújtanak megfelelő védelmet, ha rendszeresen mosod, tisztítod őket. Ebbe pedig az is beletartozik, hogy a sminknyomokat is eltávolítsd belőlük. Ugyanakkor ez csak egy kiegészítő lépés, ám semmiképp sem váltja ki a textil arcmaszkok általános, rendszeres tisztását. A festékek, rúzsok és púderek okozta foltokat viszont egy kis előkezelés után, könnyedén el tudod távolítani. Galériánkban megmutatjuk, hogyan.

4 tipp, hogyan távolítsd el a sminkfoltokat a textil arcmaszkodból