Pénztárcabarát fehérneműk hétköznapi csábításhoz

Borítókép: Pénztárcabarát fehérneműk hétköznapi csábításhoz Forrás: Getty Images
Mikor szereztél be utoljára egy csinos melltartót, kényelmes, mégis szép bugyit vagy egy olyan zoknit, ami arra teremtetett, hogy kilátsszon a cipőből? A JOY-Napok Summer Special kuponokkal most kedvezményesen újíthatsz be párat.

Fehérnemű vásárlásakor alapvetően három kritériumot tartunk szem előtt: a választott darab legyen szép, kényelmes, az ára pedig kedvező. Június 22-28. között a JOY-Napok Summer Special kuponok gondoskodnak az utóbbi szempontról, több száz márka kínálatából szemezgethetsz online, vagy személyesen az üzletekben.

Mire figyelj még?

Érezd benne jól magad! Ma már számtalan fazon és anyag áll rendelkezésedre, így nem kell rábólintanod olyan darabra, amit nem passzol hozzád. Ha feszengsz benne az rá fogja nyomni a bélyegét a hétköznapok és a különleges alkalmakra egyaránt.

Méricskélj otthon, készülj fel. Míg a melltartókat nyugodtan felpróbálhatod az üzletekben, így akár több méretet is bevihetsz a fülkébe, az alsóknál legtöbbször erre nincs lehetőséged. Mielőtt vásárolni indulsz, nézd meg a már meglévő darabjaid közül, hogy melyik aktuálisan a legkényelmesebb és jegyezd meg annak a méretét. Persze a legbiztosabb akkor lehetsz, ha előtte leméred otthon leméred a mell-, hát-, has- és csípőbőséged és ha ennek ellenére is bizonytalannak érzed magad, az eladó segítségét kéred.

A színeknek fontos szerepe van. Bármilyen jól mutathat egy melltartó a bolt polcán, ha nem illik a bőröd tónusához, nagy valószínűséggel nem érzed magad komfortosan benne.

Tartsd szem előtt a szezonalitást. Csakúgy mint a gardróbod többi részénél, a fehérneműknél is érdemes mást viselni a hideg és a meleg hónapokban. A vastagabb anyagú bugyik vagy melltartók nyáron kényelmetlenek lehetnek, télen viszont ne felejtsd el, hogy plusz rétegként is funkcionálnak.

Keresd meg az előnyös szabást. Mikor fürdőruhát vásárolsz, képes vagy akár hetekig nézelődni, mire kiválasztod a tökéleteset? A fehérneműnél is legalább ilyen fontos, hogy gondosan válaszd meg a testalkatod számára előnyös fazont.