Húsvágó bárddal vág hajat, ventillátor ráccsal igazít fazont - Megtaláltuk a legőrültebb fodrászt

Borítókép: Húsvágó bárddal vág hajat, ventillátor ráccsal igazít fazont - Megtaláltuk a legőrültebb fodrászt Forrás: Pixabay.com/ Nuno Lopes
Úgy tűnik, egyik-másik fodrásznál lejárt a fodrászolló ideje. Egyes helyeken a ventilátor rács és a bárd az új céleszköz, egy új frizura elkészítéséhez.

Az internet bugyraiban sok hasznos, de annál több haszontalan, mondhatni őrült dologra is ráakadhatunk. Beauty témában, ömlik az emberre a tartalom: smink tutoriálok, otthoni hajvágás, hajfestési tippek és az elmaradhatatlan frufruvágásról szóló oktató videókat se felejtsük el, melyek közül egyet- a szolgáltatásoktól mentes időszakban - kolléganőnk is kipróbált otthon. A neten böngészve minden fellelhető, ha akarod, ha nem, így nem volt nekünk se nehéz ráakadni a fodrászok gyöngyére.

Elsőként azért egy kérdés: volt már a fodrászod eszközarzenáljában például bárd? Vagy láttál a szalonban kerámialap-kaparót?

Mi olyan „szakembert” találtunk, aki séfeket megszégyenítő módon aprítja a hajat, a kaparóval pedig úgy vágja fazonra a frufrut, hogy az már inkább ijesztő, mint bravúros.

Szombat délutáni fodrász tippek következnek...minden komolyság nélkül:

Egy zseni a fickó, az biztos!

De hogy ne csak a fodrász munkáját emlegessük fel, figyeltétek a vendégek, szinte már példamutató magatartását? A férfi szeme, akinek egy bárddal milliméterezik a haját, meg se rebben. Persze nehéz megítélni, hogy rezignáltságot vagy épp flegmaságot kommunikálnak a telefonjukat egykedvűen nyomagató vagy csak nyugisan ücsörgő vendégek: ennek megítélését meghagyjuk nektek.