Heti AKCIÓ: 5 szájfény, amit most szuperkedvezményesen szerezhetsz be

Borítókép: Heti AKCIÓ: 5 szájfény, amit  most szuperkedvezményesen szerezhetsz be Forrás: Cesar La Rosa/Unplash
A nyári megjelenéseidbe még több csillogást csempészhetsz ezekkel a szájfényekkel.

Az utóbbi pár évben a 2000-es évek stílusvilága erősen meghatározza a trendek alakulását, és ez alatt nemcsak a ruhákra gondolunk, hanem a sminkekre is, és ennek a nosztalgiahullámnak köszönhetjük azt, hogy ismét ekkora figyelem irányul a szájfényekre.

Forrás: Thirdman/Pexels

A rúzs ugyanis amolyan örök klasszikusként minden szezonban helyet kap, pont úgy ahogy a színezett ajakápolók is, és bár a szájfények sem tűntek el teljesen a feledés homályában, azért a szélesebb körben is megérdemelt figyelemre kicsit várniuk kellett. 2024-ben viszont már semmi sem állhat az útjukba, sőt mi több, mindent meg is tesznek azért, hogy a kedvünkben járjanak! A Notino eheti kínálatában pedig szép számmal találtunk is olyan kedvezményes ajánlatokat, amikre tökéletesen illik is a kihagyhatatlan jelző!

Íme 5 szájfény, amire most a Notino ajánlatában kedvezményesen csaphatsz le!

1. essence JUICY GLOW JUICY BOMB

Ez az ajakfény tápláló olajos formulát kombinál egy ultra-sima finissel, kiemeli az ajkakat, és kellemesen hidratál. A plumping hatás töltőanyagként hat, és teltebb ajkakat eredményez pillanatok alatt. Ideális társ akár más rúzs tetejére is, bármilyen sminket jól kiegészít.

2. Maybelline Lifter Gloss ajakfény

Tökéletesen telt, ragyogó ajkakat varázsol neked a Maybelline Lifter Gloss ajakfény. Széles színskálájában természetes, csillogó, magas fényű árnyalatokat találsz, melyek tökéletesen kiegészítenek bármilyen sminket. Hialuronsavval dúsított összetételének köszönhetően ajkaidat igazán puhává varázsolja.

3. MUA Makeup Academy Metamorphosis olajos szájfény az arcra és a szájra

Ez az ajakfény gyönyörű megjelenést kölcsönöz az ajkaidnak. Miközben kisimítja az ajkakon lévő finom ráncokat, enyhén színezi és hidratálja is azt.

4. Wibo Lip Gloss Spicy dúsító ajakfény

A Wibo Lip Gloss Spicy dúsító ajakfény minden ajkatípusra alkalmas, paprikával dúsított összetételének köszönhetően pedig azonnal telt, dús ajkakat biztosít. Ragyogó finisének köszönhetően kiemeli az ajkakat minden sminkben, és más rúzzsal is kombinálható.

5. essence META GLOW MULTI-REFLECTIVE holografikus ajakfény

Az essence terméke gyönyörű megjelenést kölcsönöz az ajkaidnak, teltebbé téve azokat, illetve hidratálja és lágyítja őket.