Heti AKCIÓ: 4 készítmény, ami képes új élettel feltölteni a károsodott hajat

Borítókép: Heti AKCIÓ: 4 készítmény, ami képes új élettel feltölteni a károsodott hajat Forrás: Antonio Gabola/Unsplash
A károsodott haj problémája sokakat érint, ezért gondoltuk úgy, hogy segítünk megoldást találni a témában.

Bőrünkhöz hasonlóan a hajunkat is megviselik a mindennapok, a hajvasaló és a hajszárító hosszú távú használata idővel ugyanis a haj károsodásához vezethet, ám egy kis extra ápolással segíthetsz a fürtjeidnek abban, hogy ismét régi fényükben ragyogjanak.

Forrás: Yan Krukau/Pexels

A többi kozmetikai témakörhöz hasonlóan a hajápolás terén is megéri kicsit jobban beleásnod magad a témába, hiszen számos olyan, viszonylag magas és pozitív hatásfokkal dolgozó készítmény található a piacon, ami képes új életet lehel tincseidbe. A Notino eheti ajánlatai között találtunk is olyan termékeket, amik segítenek extra energiával feltöltheti a károsodott hajadat!

Következzen 4 ápolótermék a Notino ajánlatából, ami segíthet regenerálni károsodott hajat!

1. Kérastase Première Sérum Filler Fondamental leöblítést nem igénylő szérum hajtöredezés ellen

Ez a termék gondoskodik arról, hogy hajad visszanyerje elveszett erejét és fényét. Nemcsak a hajszálak felszínét simítja ki, hanem belülről feltölti és összességében is erősíti a hajszálakat. A szérum segít megelőzni a kalciumlerakódások okozta károkat is, és megbízhatóan véd a hajformázó eszközök magas hőmérsékletével szemben.

2. Matrix Instacure Shampoo megújító sampon hajtöredezés ellen

Erősebb haj, amely mentes a szennyeződésektől és a zavaró kreppesedéstől. Ilyen eredményt nyújt a folyékony proteineket tartalmazó Matrix Total Results Instacure sampon, amely visszaadja a sérült, száraz haj ellenálló képességét, ezzel megszüntetve a töredezést.

3. L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular szérum a károsult hajra

A L'Oréal széruma akár 82%-kal erősebbé teszi a hajat, és már az első használattól kezdve jelentősen regenerálja azt. Alkalmazása is nagyon kellemes, köszönhetően csodálatos textúrájának, amely azonnal felszívódik, és nem terheli a hajat.

4. Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale hajolaj minden hajtípusra

A matt hajat élettel teli, vibráló tincsekké alakítja át. A Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale hajolaj minden hajtípusnak táplálást biztosít. Nagyfokú fényt és azonnali selymességet biztosít, aminek köszönhetően kezelhetőbbé és könnyebben formázhatóvá teszi a hajat.