Hajszínek kék szemhez: 7 ritka, különleges árnyalat

Borítókép: Hajszínek kék szemhez: 7 ritka, különleges árnyalat Forrás: Getty Images (Cecile Lavabre)
Ha kék szemek, akkor szőke haj? Nem muszáj ehhez ragaszkodnod: mutatjuk, melyek a legszebb, ritka és különleges hajszínek kék szemhez.

A kékszeműek közül sokan szőkére festtetik a hajukat, vagy akár azt is mondhatnánk, maradnak a szőkénél, hiszen döntő többségüknek alapból világosabb árnyalatú a haja. Ma viszont már nem kell az egyébként szebbnél szebb szőkéknél maradni, hiszen a fodrászatok kínálatában egymást érik a csodálatos hajszínek kék szemhez. Ezek közül is a legritkább, szerintünk legkülönlegesebb árnyalatokat mutatjuk meg most – találd meg köztük az új kedvenced te is!

Hajszínek kék szemhez: imádnivaló, ritka árnyalatok mindenkinek!

1. Vibráló vörös – Mindenki számára létezik egy tökéletes vörös árnyalat. Ha kék a szemed, a bőröd pedig nagyon világos színű, egy tüzes rézvörös szuper választás lehet. Rögtön úgy festesz majd, mint egy hollywoodi színésznő. Ha szeplős vagy, és a bőröd inkább picit meleg árnyalatú, egy narancsosabb vörös lehet a te árnyalatod.

2. Őzbarna – Ha vöröset szeretnél, de valami sokkal semlegesebb, sötétebb, klasszikus árnyalatra vágysz, akkor az őzbarna lehet a te színed. Akkor is érdemes egy lehetséges színként gondolnod rá, ha az örök trend, a balayage felé húz a szíved.

3. Fekete cseresznye – Ez az árnyalat sem maradhat ki a „legjobban passzoló hajszínek kék szemhez” listánkról. Könnyű megszeretni, nagyon divatos, és tökéletesen illik majd a gyönyörű kék szemeidhez!

4. Étcsokoládé – Ha a fekete cseresznyét nem vállalod be, de ragaszkodsz a sötét hajszínhez, válassz egy olyan gazdag és fényes árnyalatot, mint az étcsokoládé. Bármilyen is a bőrtónusod, ez a szín nagyon jól fog állni, és egy percig sem lesz unalmas!

5. Rose gold – A rose gold vagy rózsaarany hajszín hónapok, sőt, évek óta szerepel a legmenőbb árnyalatok közt. Ha még keresed, melyek a legszebb hajszínek kék szemhez, amelyekkel finom és nőies lesz az összhatás, akkor ne is keress tovább: megtaláltuk neked!

6. Bronz – Ha kék szemeid mellé olívás árnyalatú a bőröd, akkor egy ilyen bronzos hajszínt tekints nyugodtan álmaid árnyalatának. A vörös, karamell és arany jegyeket tartalmazó, metálos barna kiemeli a szemszínedet, és bőröd melegségét is szépen kihozza majd.

7. Élénk színek – Pörgesd meg a színkereket, és ha a magentán, a jégkéken vagy egy, A kis hableány haját idéző mesés piroson áll meg, vállald be bátran. A kék szemeid mellé mesés választás lehet egy ilyen, átlagosnak semmiképp sem nevezhető színválasztás.