Hajszínek 50 felett: 10 mesés árnyalat mindenkinek!

Borítókép: Hajszínek 50 felett: 10 mesés árnyalat mindenkinek! Forrás: Getty Images (PeopleImages)
Kiemelnéd ezüstös hajkoronád, vagy elfednéd az ősz hajszálakat? Találd meg a kedvenc árnyalatod: íme, a legszebb hajszínek 50 felett.

A frizurád is hozzájárulhat ahhoz, hogy még inkább megmutasd a világnak az egyéniségedet. Miért lenne ez másképp, ha elmúltál harminc-, vagy negyvenéves? A hajszínek 50 felett szebbnél szebb árnyalatokat kínálnak – legyen szó akár egy ezüstös összhatásról, akár egy teljesen új, merész színről, amely elfedi az ősz hajszálakat, és egyben teljesen újjávarázsolja a megjelenésedet. Csak aztán ne lepődj meg, ha a lányod is olyan színűre akarja festetni a haját, mint a tied.

Hajszínek 50 felett – „színezd újra”

1. Mézszőke: Ha egy ilyen szép, meleg tónusú frizurát csináltatsz, az nemcsak érzetre lesz kellemes, de azért is, mert mindenki azt mondja majd, hogy akár éveket is letagadhatsz!

2. Ragyogó réz: Ez az árnyalat elképesztően vagány, különösen, ha egy trendi asszimmetrikus vágást is kérsz a vörös festés mellé a fodrászodtól.

3. Bronzos csokoládé: Ha ragaszkodsz a barnához, és nem zavar, ha havonta szükséged lehet tőfestésre a szalonban, akkor ezt a kellemes, itt-ott világosabb tincsekkel árnyalt frizurát is szívből ajánljuk!

4. Meleg barna: Sötétbarna a hajad, pár ősz hajszállal? Akkor egy ilyen barátságos és elegáns balayage-t is kérhetsz a fodrászodtól. Imádni fogod!

5. A szőke árnyalatai: A meleg és hideg árnyalatok keverése népszerű választás, és ez nem csoda: nagyon szép végeredményt ad például a karamell és a hamvas szőke.

Az őszes hatás a nyerő? Válassz ezek közül!

1. Meleg, füstös szürke: Ez az árnyalat egy kis melegséget kölcsönöz a természetesen őszülő hajnak. Ha ezt választod, egy szuper vágással kiegészítve, biztos lehetsz benne, hogy a megjelenésed sosem lesz unalmas!

2. Ezüst balayage: Ha sötétbarna vagy fekete a hajad alapszíne, amibe több ősz hajszál is vegyült, válassz egy ezüst balayage-t, hogy még inkább kiemeld természetes szépséged.

3. Éljen a levendula! Persze, ezzel nem arra szeretnénk biztatni, hogy az egész hajadat festesd be ilyen színűre, de az ősz hajnak remek kiegészítő árnyalata lehet!

4. Hamuszőke: Még egy kellemes árnyalat, ami egy menő vágással és pár ezüstösen csillogó tinccsel biztos, hogy nem mutat majd idősebbnek – épp ellenkezőleg, egy ilyen vagány frizura éveket segíthet letagadni.

5. Izlandi szőke: Elfedi az ősz hajszálakat, ráadásul ha már szinte teljesen fehér az alaphajszíned, az sem lesz feltűnő, ha a tövét már jó lenne megint festetni.

Forrás 1, forrás 2

A lenti galériánkban 5 olyan hajfestési bakit mutatunk be, amitől öregebbnek tűnsz!