JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Félre a macinacikkal – ezekben a menő C&A szerelésekben a gyerekek is szívesebben mennek vissza a suliba

Borítókép: Félre a macinacikkal – ezekben a menő C&A szerelésekben a gyerekek is szívesebben mennek vissza a suliba Forrás: C&A
Hamarosan becsöngetnek az iskolákban; így a legfőbb ideje, hogy a tanszerek megvásárlásán túl a szekrény mélyére nézz, mi mindent nőtt ki szemed fénye ezen a nyáron; ami pedig szükséges, azt beszerezd. A több hónapos, macinacis online otthon tanulás után a gyerekeknek is több kedvet csinálhat a sulikezdéshez a C&A új Back to School kollekciója; ami mindemellett környezettudatosságra is nevel, pozitív üzenetekkel.

Vége a nyári szünetnek, és hamarosan kezdődik az iskola, ami azt jelenti, hogy ideje megtervezned a gyerekek szettjeit az őszi, iskolai napokra. A lurkók a több hónapos melegítőnadrágos online tanulás után biztos, hogy szívesen bújnak újra menő ruhadarabokba; amihez tökéletes kínálatot biztosít a C&A új Back to School kollekciója. Ezekkel a cucokkal a legmenőbb megjelenés is garantált; amiről majd az iskolauvarokon pusmoghatnak is a nagyobbacskák.

Forrás: C&A

Az új kollekcióban mindemellett a környezettudatos C&A egyik legfontosabb alappillére, a fenntarthatóság is szerepet kap. Újonnan megalkotott, Eco Warrior elnevezésű kollekciójuk gyerekeknek szánt darabjai követik a trendeket, azt hirdetve; hogy gyermekek kezében a jövő, akik tisztában vannak azzal, hogy mindenkinek hozzá kell járulnia a bolygó megmentéséhez. Mindezt a C&A egy korszerű menő dizájnkoncepcióba ötvözte, pozitív üzenetekkel és a tudatosságra való neveléssel.

Forrás: C&A

A kollekció tervezőinek az is célja volt, hogy az iskolakezdési kollekcióba beillesszék a barna színt. Ez az új új divatszín ráadásul fantasztikusan mutat a C&A vásárlóinak egyik kedvencével, a meleg árnyalatú sárga színeinkkel és farmerrel is.

A C&A Back to School kollekciója 2021.08.26-ától elérhető a C&A magyarországi áruházaiban és online.

Szemezgess a C&A új, Back to School kollekciójának menő darabjaiból Galériánkban!