Ezzel az aprócska trükkel nem kenődik el a rúzsod

Borítókép: Ezzel az aprócska trükkel nem kenődik el a rúzsod Forrás: Pixabay.com/Karolina Grabowska
Elkenődik, nyomot hagy, nehezen viszed fel szabályosan? Ez a neten terjedő, nagyon ötletes szépségápolási hack segíthet, hogyan rúzsozd ki a szád úgy. hogy tartós és mutatós legyen. Csupán egyetlen olyan, hétköznapi dolog kell hozzá, ami szinte biztos, hogy a te fürdőszobai szekrénykédben is ott lapul.

Vannak olyan részei a sminkelésnek, amik nagyobb odafigyelést, több rutint kívánnak; ilyen például az rúzs felvitele. Még a gyakorlottabbakkal is megesik, hogy nem sikerül szabályosan a száj vonalára kenni; vagy ha mégis, akkor is egy idő után össze-vissza kenődik; nyomot hagy; meglehet, hogy még azelőtt, hogy a lábadat kitennéd az ajtón. Most, hogy végre már erre is lehetőség van, ráadásul a maszkviselés szabályai is fellazultak, érdemes újra elővenni a rúzsaidat és kipróbálni az alábbi hack-et is.

A trükköt egy beauty-guru osztotta meg követőivel egy TikTok videóban. Tessla Marie szerint ez a módszer nem csak a szabályosságot, de azt is garantálja, hogy a rúzs nem fog elkenődni, szétmaszatolódni. Mindehhez csupán egy fültisztító pálcikára lesz szükség. Ez a kis apróság segít abban, hogy nyitva maradjon a rés a szád sarkában; így a rúzs is jobban eloszlik, a felesleg pedig a pálcikán marad.

Íme a "varázslat":

Galériánkból pedig megtudhatod, milyen rúzs illik hozzád a csillagjegyed szerint!