Ezért tartsd a hűtőben a körömlakkod

körömlakk, szépségápolási tippek Forrás: Pixabay.com/kropekk
Bizony, több beauty terméknek; köztük a lakknak is csak jót tesz, ha hidegre teszed; azt is megmondjuk, miért. Egy okkal több, hogy sűrűbben nyitogasd a frigó ajtaját.

Alig tudod becsukni a sminkes szekrénykédet a körömlakkjaidtól? Nem férsz el tőlük a fürdőszobai polcon? Segítünk, hova tedd át sokkal inkább őket; a hűtődbe. S hogy miért? A hidegben egyrészt a lakkod nem fog tudni besűrűsödni - mint ahogy az gyakran megesik egy idő után - másfelől az eredeti színe is sokkal jobban megmarad; összességében tehát jóval hosszabb ideig őrzi meg a minőségét az üvegcsében – árulta el a L’Oreal egy termékfejlesztési szakértője.

Viszont az sem mindegy, hogy teszed be őket a frigóba; a profi tippje szerint a tetejét jó szorosan rátekerve, fejjel lefelé rakosgasd be az üvegcséket. Aztán, ha körmöt szeretnél valamelyikkel festeni, a használat előtt fél órával vedd elő, hogy fel tudja venni a szobahőmérsékletet – tanácsolja.

Bár a lakkok és az egyéb beaty cuccok simán megférnek akár a tej és a sajt "mellett"- nyilván egy külön kis rekeszben, vagy polcon - élelmesebbek mindezt meglovagolva kizárólag erre a célra használatos, mini, sminkes hűtőket dobtak piacra. Nő legyen a talpán, aki képes ellenállni ezeknek a cukiságoknak.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

De lássuk, milyen sminkcuccokat érdemes még hidegre tenned!