Ezért borotválja egy csomó nő az arcát

Borítókép: Ezért borotválja egy csomó nő az arcát Forrás: tubefilter.com
Nyugodtan előveheted a borotvát, mert a legdögösebb Instagrammerek és Youtuberek is simán felvállalják a dolgot.

Ez a cikk eredetileg az instyle.hu-n jelent meg először!

A nőknek is nő szőr az arcukon, csak nem olyan látványosan, mint a férfiaknak. Durva ezt kimondani, erről általában még beszélni sem szabad, de hát tény, ami tény, ahogy az is, hogy pofon egyszerű a megoldás. Érdekes amúgy, hogy az olyan népszerű Youtuberek, mint Carli Bybel nem restek felvállalni, hogy borotválkoznak.

Elvileg az arcon lévő aprócska szőrszálak alig láthatóak, de amikor felviszed az alapozód, akkor az beleütközik ezekbe a mikroméretű kis szálakba. Magamról nem mondanáml, hogy szőrös típus lennék, de azért a lábam gyantáztatom. Amióta pedig kipróbáltam milyen mikroszőrszálak nélkül az élet…hú, nagyot fordult velem a világ!

Az egyik kedvenc Youtuberem videóján láttam anői arcborotválást, aztán persze kutatni kezdtem a témát és rájöttem, hogy rengetegen csinálják! Melissának van tutorial videója is és totál rákattantam! Azonnal elmentem a boltba és természetesen nem hagyományos, eldobható borotvát vettem, hanem olyat,amit a szemöldökhöz szoktak használi. Na és amikor bevált!…! Semmivel nem fogható az értés.

Be kell valljam, addig nem láttam hogy ennyi mikorszál tarkíthatja egy nő arcát. Miután ezzel kész voltam, letöröltem az arcom micellás vízzel, majd mindenmentes hidratálót tettem fel. Reggel, amikor felkeltem pedig annyit láttam, hogy soha nem volt még ilyen a bőröm! Ahogy elkezdtem sminkelni, megértettem, miért rajongnak a nők ennyire ezért.

Az alapozó tökéletesen simult a bőrömhöz, nem voltak foltok, szinte a sajátommá vált! Nekem elég kéthetente egyszer csekkolni, hogy van-e újra valami az arcomon, de be kell valljam, olyan, mintha semmi vissza sem nőtt volna. Az egyik bőrgyógyászom szerint ez ahhoz hasonló, mint amikor finomabb kémiai hámlasztásra megy egy nő. Ezért olyan sima és puha az egész arca. Az tény, hoga nem csináltam volna, ha rozaceás vagy pattanásos lenne a bőröm és akkor sem, ha megégett volna a napon.