Arcápolási rutin, ami a kisfiam mellett is belefér az időmbe - FOREO LUNA 3 teszt

Borítókép: Arcápolási rutin, ami a kisfiam mellett is belefér az időmbe - FOREO LUNA 3 teszt
Hajnali kelés, reggeli készítés, ébresztőt fújni az egész családnak, öltöztetés, ovi, munka, különóra, vacsora, fürdés, altatás, szülő-idő és már vége is a napnak, másnap pedig minden kezdődik előről. Ismerősen cseng?

Ilyen feszített tempóban viszonylag nehéz időt találni arra, hogy "kényeztesd" a bőröd, nekem legalábbis vannak napok, amikor már az is luxusnak számít, ha egy gyors szempillaspirálra van kapacitásom, esténként pedig egy rapid áttörlésnél nem jutok tovább. A FOREO LUNA 3 arctisztító készülék ígérete szerint csupán 1 perc alatt elvégezhetem a napi arcápolási rutint, ami valljuk be nem csak csábítóan hangzik, de egyenesen azt az érzetet kelti, hogy ha erre nem tudok időt szakítani, akkor tényleg nagy baj van.

foreo,arctisztító,arcmasszírozó,okos,kütyü,svéd,beauty,tech
A kompakt méretű kütyüvel igazán könnyű az arctisztítás

Az első használat előtt már a hazafele úton letöltöttem a FOREO For You applikációt, hogy mire este a fürdőszobába érek, már semmi mással ne kelljen időt töltenem. Az alkalmazáson belül kiválaszthattam a percenkénti 8000 T-sonic pulzálás 16 erősségi fokozata közül a számomra megfelelőt, valamint a Find my LUNA funkcióval kipróbálhattam hogy rezeg és búg a kis okos arctisztító készülék jelzésképpen, ha túlságosan elbújt a lakás szegletében.

app,egyperces,rutin
A FOREO For You applikációval kiválaszthatod a rezgés erősségét

Mikor az egész család kész volt a napi rutinjával, úgy éreztem végre eljött az idő az enyémre is! A svéd beauty tech cég kütyüje vízálló kialakítású, így az estém zárásaként, fürdés közben 6-os intenzitással és a kedvenc arclemosóm bevetésével indultam neki az első FOREO-s arctisztításomnak. Az egy perc gyorsabban telt el, mint számítottam rá, az orvosi szilikon sörték viszont meglepően meggyőző eredményt okoztak (a bőrre rakódott szennyeződés 99.5%-át eltávolítja). A bőröm nem csak tisztábbnak és frissebbnek tűnt a kezelés végére, de érezhetően simább is lett a tapintása.

A FOREO LUNA 3 újdonsága a korábbi szériákhoz képest a készülék hátoldalán elhelyezkedő ívelt vonalak, amik masszírozó funkciót látnak el. Szintén az applikáción belül választhatunk 4 program közül, attól függően, hogy mennyi időnk van és melyik területet szeretnénk feszesíteni.

app,masszírozó,kütyü,okos
Nem csak tisztít, masszíroz is!

A személyes kedvenceim a nyak területére koncentráló 2 perces kezelés, hiszen ezzel a résszel igen kevés alkalommal foglalkozom, illetve a szemkörnyéket felfrissítő masszázs, ami egy kevésbé pihentető éjszaka után a maga 2 percével igazi életmentő tud lenni. Slussz poén, hogy a Douglasban kapható FOREO LUNA 3 arcmasszírozó készüléket kompakt méretének köszönhetően a táskába is bedobhatom, így akár nap közben is elvégezhetem a relaxációt.

A Black Friday ajánlatokért látogass el a foreo.com oldalára november 26 és december 6 között!