Borítókép: Még mindig nem tudod, mivel lepd meg szerelmed Valentin-napon? Tippjeinkkel garantált lesz a siker! Forrás: Getty Images

Még mindig nem tudod, mivel lepd meg szerelmed Valentin-napon? Tippjeinkkel garantált lesz a siker!

Vannak, akik a mai napig nem hajlandók tudomásul venni, hogy február 14. a szerelmesek ünnepe, mások kifejezetten várják. De te ugye nem felejtetted el, hogy hétfőn Valentin nap? Ha még nem tudod, mivel lepnéd meg a párodat, íme néhány hasznos tipp!

A Valentin-nap nevét Szent Bálint püspökről kapta, aki a 14. században több olyan párt is összeházasított, akiknek a szerelme az akkori törvényekbe ütközött. Így lett Szent Bálint a szerelmesek és fiatal házasok védőszentje.

Az évek során a Valentin-nap tágabb értelmezést nyert: már nem csak a szerelmesekről szól, a legtöbb országban a szeretet ünnepeként tartják számon. Így ha éppen egyedülálló vagy, akkor is érdemes megünnepelned és megajándékoznod magad olyasmivel, ami örömet okoz, de akár a szeretteidet is meglepheted.

Amivel nem nyúlhatsz soha mellé: a parfüm

Mi jut eszedbe a Victoria’s Secret név hallatán? Hát persze, hogy a kecses, szupernőies modellek, akik csodás fehérneműben és illatfelhőben vonulnak a kifutón. Szerencsére ma már egyszerűen leutánozhatod őket, hiszen minden, amire a csábító angyaloknak szüksége lehet, egy kattintással megrendelhető. És mi lehetne jobb ajándék, mint egy isteni parfüm?

Változz ezekkel a Victoria’s Secret illatokkal csábító angyallá!

Tuti befutók a kencefice királynőknek

Szerintünk nem létezik olyan nő, akinek ne lenne tele a fürdőszobája mindenféle krémekkel, szérumokkal, és aki ennek ellenére elégedett lenne. Mert mindig van jobb, illatosabb, hatékonyabb, amit muszáj kipróbálni. Akár magadnak, akár ajándéknak szánod, az Yves Rocher termékekkel nem lőhetsz mellé, mert amellett, hogy kiemelkedően magas a hatóanyagtartalmuk, hatékonyságukat természetes összetevőknek köszönhetik, így nem csak te, de a bőröd is imádni fogja!

Mutatunk neked két Yves Rocher terméket, amit garantáltan imádni fog, aki Valentin-napon megkapja!

Ha nem tudsz dönteni: ajándékutalvány

Ha nem vagy igazán biztos benne, szíved választottja minek örülne igazán, vásárolj neki elektronikus utalványt! Így szeretted maga választhatja ki azt, ami igazán örömöt szerezne neki: parfümöt, sminktermékeket, kozmetikumokat, elektromos készülékeket vagy akár illatgyertyát. Szerintünk az ajándékutalvány tuti befutó.