5 téli kozmetikum, amit azonnal cserélj le tavasszal és ezeket használd helyettük!

Borítókép: 5 téli kozmetikum, amit azonnal cserélj le tavasszal és ezeket használd helyettük! Forrás: GettyImages/Andresr
Míg télen a hideg teszi próbára a bőrödet és gazdagabb, testesebb krémekre van szüksége, tavasszal és nyáron az erős napfény elleni védelem és a folyamatos hidratálás a fő elvárás a kozmetikumokkal szemben. Éppen ezért érdemes a télen bevált szépségápolási termékeket lecserélned és új, tavaszi szépségrutint bevezetned. Mindezt a közelgő JOY-Napokon szenzációs kedvezményekkel teheted meg!

Használd ki a JOY-Napokat május 13-16 között és szerezd be a kiszemelt szépségápolási termékeket 20-50%-kal kevesebbért! Töltsd le a Schüssler Kozmetikumok, a Bioderma, az Uriage kedvezményre jogosító kuponjait a Shoppie Go alkalmazásból ingyenesen és válts tavaszi szépségrutinra!

Az előrejelzés szerint most már tényleg megállíthatatlanul érkezik a kellemes tavaszi idő, így egyre többet lehetünk kint a szabadban. Testünknek-lelkünknek nagyon jót tesz a napfény és a meleg, ám a bőrünket nem árt védeni az ilyenkor már extrém erős UV- sugárzástól. A szakértők szerint, ahogy beköszönt a jó idő, mindenképpen érdemes a téli arcápolási rutinunkat átalakítani és olyan termékekre váltani, amelyek a tavaszi időjárás kihívásaival szemben védik és teszik ellenállóvá a bőrödet.

Ezeket a téli kozmetikumokat feltétlenül cseréld le! Mutatjuk, mit használj helyettük!