Borítókép: 3 hajszárító, amit imádni fogsz! Forrás: GettyImages/Choreograph

3 hajszárító, amit imádni fogsz!

Hajszárítóból manapság igen nagy a kínálat. Szinte havonta rukkolnak elő a nagy gyártók újabb típusokkal, amelyek már olyan dolgokra is képesek, amiről pár éve még csak álmodtunk: pillanatok alatt megszárítják a dús hajkoronát is, miközben ápolnak, formáznak, volumenizálnak. Na de ember legyen a talpán, aki ebből az óriási választékból ki tudja választani, neki pontosan melyik lenne az ideális. Jöjjön hát a mi top 3 listánk!

Melyik márkát válaszd?

Mint sok más termékre, a hajszárítókra is igaz, hogy érdemes a nagy múltú, ismert márkák kínálatából mazsolázgatni. Nem csak azért, mert általában hosszabb ideig garanciálisak, de azért is, mert megbízhatóbbak és számtalan olyan kényelmi funkcióval, plusszal rendelkeznek, amelyek lényegesen megkönnyítik az életed, köszönhetően a gyártók több évtizedes tapasztalatának. És hogy milyen szerintünk egy igazán jó és megbízható hajszárító?

Mutatjuk is, nekünk melyik hajszárítók a kedvenceink és miért válaszd őket!

Philips ionizáló hajszárítók

Nem találkoztam még senkivel, aki ne lett volna vele megelégedve, ha a Philips mellett tette le a voksát. Nekem személy szerint nagy favoritom a Philips DryCare Advanced BHD186/00 típusú, ami tényleg percek alatt képes megszárítani még az én hosszú hajamat is, anélkül, hogy károsítaná – köszönhetően a ThermoProtect technológiának- vagy kiszöszösítené. Pár éve, amikor az előző hajszárítóm tönkrement, a barátnőm beszélt rá, hogy próbáljam ki az ionizáló funkcióval is rendelkező gépet és áldom magam, hogy megfogadtam a tanácsát. Ha száraz, szöszösödésre hajlamos a hajad, imádni fogod te is!

Philips hajformázó szárító, a multifunkcionális segítőtárs

Aki hetente többször is hajat mos és fontos, hogy a frizurája makulátlan legyen, de ideje nem sok van, annak találták ki a meleg- és hideglevegős hajformázókat. A 4 tartozékkal – széles, lapos kefével a fényes hajért, kétféle nagyságú körkefével a dús hullámokért- rendelkező Philips Essential Care HP8663/00 levegős hajformázó képes bármilyen hajformát alkotni és persze ebbe is be lett építve az ionizáló funkció, ami gondoskodik az elektrosztatikus energia megszüntetéséről. Ez a hajformázó rendelkezik ThermoProtect technológiával is – ami biztosítja a szárításhoz szükséges optimális hőmérsékletet-, és ez a garancia arra, hogy nem fog roncsolódni a hajad, még akkor sem, ha gyakran mosod-szárítod.

A hajszárítók Ferrarija

Láttad már a Dyson új szuperszónikus hajszárítóit? Még ha nem is vásárolsz, érdemes megnézned őket, mert már a kinézetük is szemet gyönyörködtető! A Dyson Supersonic hajszárító, amellett, hogy csodaszép a design-ja, jóval többet tud: gyors hajszárítást és tökéletes formázást tesz lehetővé. Nagy teljesítményű Dyson V9 digitális motorral rendelkezik, amely másodpercenként akár 41 liter levegőt bocsát ki, az intelligens hőszabályozónak köszönhetően pedig másodpercenként 40 alkalommal előzi meg az extrém hőmérsékletek okozta hajkárosodást. A Dyson aban is túllépett a megszokott megoldásokon, hogy a motort a markolatban helyezte el. S hogy ez neked miért jó? Mert ily módon teljesen máshová helyeződött a hajszárító súlypontja, így nem érzed azt, hogy mire megszárítottad a hajad, leszakad a karod.