Elkerülnéd a botoxot? Íme 10 fiatalító módszer, amit megér kipróbálni

Borítókép: Elkerülnéd a botoxot? Íme 10 fiatalító módszer, amit megér kipróbálni Forrás: Diana Polekhina/Unplash
Teljesen érthető, ha a botox nem éppen a legszimpatikusabb módja annak, hogy pár évek magad mögött hagyj. Ezért is hoztunk most 10 olyan opciót, ami tuti megoldás lehet a ránctalanítás témakörében.

A botox a mai napig az egyik olyan legmegbízhatóbb öregedésgátló kezelésnek számít a piacon, melynek jótékony, bőrfiatalító hatásai szinte azonnali eredményeket hoznak.

Ám még ezen pozitív tulajdonságok ellenére is többen gondolkodnak úgy, hogy nem a szeretnének élni a botox nyújtotta lehetőségekkel. Van aki szerint ez egy kimondottan költséges procedúra, míg mások a tűtől rettegnek és olyan is akad, aki szimplán csak nem szeretné elkötelezni magát egy viszonylag rendszeres alkalmakat kívánó kezelés mellett. Pont ezért gondoltuk úgy, hogy mutatunk 10 olyan alternatívát a témában, amit a szakemberek is ajánlanak, és amelyek késleltethetik az öregedés jeleit. Ám mindezek előtt azért fontos megemlítenünk azt, hogy a következő eljárások egyike sem tesz olyan látványos hatást a bőrrel, mint a botox, ettől függetlenül persze érdemes kipróbálni őket, aztán ki tudja lehet, hogy idővel már bátrabban állsz majd a tartósabb kúraszerű eljáráshoz is.

És ezt láttad már?