A brit királyi család kedvenc parfümjei: ezt viselte Diana az esküvőjén

Borítókép: A brit királyi család kedvenc parfümjei: ezt viselte Diana az esküvőjén Forrás: Neil Mockford/Getty Images
A legtöbb nő valósággal rajong a parfümökért, és szeretnek inspirálódni annak a tekintetében, hogy milyen híresség milyen illatú parfümöket részesít előnyben. Miután jelenleg a brit királyi család az egyik legnépszerűbb dinasztia Európában, így érdekesnek tartottuk bemutatni azon illatokat, melyeket az elmúlt évtizedek során előszeretettel viseltek akár nívós eseményeken, akár a hétköznapokban.

Nos, az kijelenthető, hogy a brit királyi családot a mai napig óriási népszerűség övezi, így nem csoda, hogy szinte minden lépésüket emberek milliói kísérik figyelemmel. Állandó érdeklődés övezi azt, hogy milyen ruhát hordanak, miként jelennek meg nyilvános eseményeken. Természetesen az sem csoda, hogy sokan arra is nagyon kíváncsiak, hogy milyen illatuk van, hogy a hétköznapok során milyen parfümöket viselnek előszeretettel.

Forrás: Bettmann /Getty Images

Éppen ezért az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a parfümöket – vagy éppen illatjegyeket –, melyeket a brit királyi család tagjai előszeretettel viseltek akár hosszú éveken át. Illetve azokat is, melyek a mai napig a legnagyobb kedvenceik.

II. Erzsébet királynő

Nos, Erzsébet királynőhöz leginkább két parfüm volt köthető, melyet előszeretettel viselt. Az első, melyet fiatal korában részesített előnyben: a Guerlain L’Heure Bleue fantasztikus, kissé púderes, visszafogott illata volt, mely bővelkedik a virágos, illetve kissé fűszeres jegyekben. Ám idősebb korában már kevésbé favorizálta ezt a parfümöt, és áttért a Chanel ikonikus No.5 illatához, mely a mai napig a középkorú hölgyek hatalmas kedvence.

Az alábbi galériában pedig többek között megmutatjuk, hogy mely illat volt Diana kedvence!

Az Éva magazin írása.