Pasik szerint ez a 3 frizura egyáltalán nem vonzó egy nőn - És ezt a 3-at imádják

Borítókép: Pasik szerint ez a 3 frizura egyáltalán nem vonzó egy nőn - És ezt a 3-at imádják Forrás: Getty Images
A legfontosabb, hogy te elégedett legyél a frizuráddal, ez nem is kérdés! Megfelelni magadnak kell, de ha kíváncsi vagy, úgy egyébként a férfiaknak mi a véleményük az alábbi női frizurákról, ez a cikk neked szól.

Egy jó frizura öltöztet csak igazán, hiszen olyan szintű magabiztosságot ad, amit nem lehet nem észrevenni. Nem csoda, hogy megvisel minket, ha a fodrász túl sokat vág belőle vagy mellényúl a színválasztásnál, hiszen a hajunk tükrözi a személyiségünket, és igenis fontos, hogy a tükörbe nézve elégedettek legyünk. Apropó frizurák, azt már meg is írtuk, mi lesz 2024-ben a legnépszerűbb fazon, IDE kattintva pedig inspirálódhatsz is a következő hajvágásodhoz.

De tény, hogy vannak frizurák, amelyek nem állnak jól mindenkinek, és olyanok is, amelyeket csak kevesen tudnak igazán viselni. Most ezt a témát jártuk körbe, és kiderítettük, melyek azok a fazonok, amelyeket a pasik egyáltalán nem szeretnek, és csak nagyon kevés esetben mondják azt, hogy "igen, ez XY-nak nagyon jól áll!" Ha pedig a párjuk vágat ilyet, és nem tetszik nekik, nos, akkor sem vallják be az igazat. Persze a lényeg, hogy te boldog legyél a frizuráddal, de ha kíváncsi vagy, úgy egyébként mi az a 3 hajtrend, ami a férfiak szerint nagyon csinos, és mi az a 3, amit egyáltalán nem találnak vonzónak,

kattints a galériára a folytatásért!