7 étel, amitől gyorsabban fog nőni a hajad, és sokkal sűrűbb is lesz!

Borítókép: 7 étel, amitől gyorsabban fog nőni a hajad, és sokkal sűrűbb is lesz! Forrás: Getty Images
Ha valóban gyönyörű hajat szeretnél, ami nem csak dús, de egészséges is, akkor az étrendedre is érdemes odafigyelned!

A téli időszakban sok ember tapasztalja, hogy a hajhullás sokkal erőteljesebb, mint a melegebb hónapokban, ha pedig alapvetően is kevesebb vagy vékonyszálú hajjal rendelkezel, akkor könnyen pánikba eshetsz, ha az átlagosnál több hajszálat észlelsz a fésűdön.

Persze az, hogy mitől lesz a hajunk dúsabb, és mitől nő gyorsabban, elég összetett és sok mindenen múlhat, ám az biztos, hogy mint minden más esetében, itt is először belülről kell elkezdeni a változtatást. Ennek fényében bizony óriási szerepe van a táplálkozásnak abban, hogy a hajunk milyen állapotú lesz, ráadásul csodás eredményeket is érhetünk el bizonyos étrendekkel!

Ha pedig egy hajnövekedést serkentő étrendkiegészítőt is bevetsz a megfelelő ételek elfogyasztása mellett, szinte BIZTOS a siker a csodás hajjal kapcsolatban. Most ráadásul 20% kedvezménnyel szerezheted be, csupán 8640 Ft-ért a nature’s FINEST Hair Pro táplálékkiegészítőjét:

Forrás: nature's finest

ITT szerezheted be a terméket!

Ha pedig tudni szeretnéd, hogy melyek azok az ételek, amelyek fogyasztása bizonyítottan serkenti a hajnövekedést és erősíti is a hajat, akkor

katt a galériára!