Milyen nőket találnak szépnek a világ különböző szegleteiben?

Milyen nőket találnak szépnek a világ különböző szegleteiben?
Forrás: Unsplash

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Ahogy nincs két ugyanolyan kultúra, úgy a szépségről is más elképzelései vannak a világ különböző pontjain élőknek.

Az emberi kultúrák mindig nagyon sokszínűek voltak. Eltérő szokások, más-más gasztronómia és különböző értékek jellemzik őket. Bár a 21. században már az egész világ össze van kötve az internetnek köszönhetően, és a Hollywoodi filmek, illetve az európai divatmárkák felállítanak mindenhol elfogadott szépségideált, a szépségről való gondolkodás még mindig nagyon eltérő a világ különböző tájain. Amíg nálunk a barnítókrémek és a szoláriumok aranykorukat élik, Ázsia egyes részein a nők bármit megtennének azért, hogy a bőrük világos maradjon. Európában fogszabályzót hordunk a tökéletes fogsor érdekében, Japánban viszont a kiálló szemfog a divat. A szépségideál minden országban változik és pont ez a bizonyíték arra, hogy mindenki gyönyörű a maga módján.

A galériánkban mutatunk 8 érdekes szépségideál-trendet a világból!

Nézd meg a galériánkat>8 kép
Szépség a világ körül
Tovább olvasok
Kép
Fahidi Éva: A covid mint régi ismerős

Amikor egy buzgó újságíró megkérdezte tőlem: mi volt a legszörnyűbb a soában, „minden” – mondtam derűsen, mert a kérdés ilyetén történő felvetésén valóban csak derülni lehet.

Kép
Hogyan dobd fel a lakást pár apró változtatással?

Míg nyáron a világos, könnyű textíliáké a főszerep, addig az őszi-téli szezonban a vastagabb, puhább anyagokat és meleg tónusú dekorációkat érdemes előtérbe helyezni. Erre buzdítanálak most téged is, hiszen ebben az időszakban még fontosabbá válik, hogy otthonod kellőképpen kikapcsolhasson.

Kép
Elmondom, hogyan őrizzük a házasságunkat a férjemmel 3 gyerek mellett

A hamarosan megjelenő nyomtatott lapszámban azt a költői kérdést teszem fel a cikkemben, hogy „neked a férjed az első vagy a gyerek?”. Előrebocsátom, a pszichológusok azt javasolják, hogy – többek között a gyerekek érdekében! – a házasságodat tedd az első helyre. Te képes vagy erre? Egyáltalán hogyan lehetséges? Ismerősöm, Smohayné Simon Gyöngyvér elmeséli, hogyan csinálja – a férjével együtt.

Kép
A saját esküvőmön ismertem meg életem szerelmét, aki nem a vőlegényem volt

Azért a többségünk úgy készül a saját esküvőjére, hogy aznap élete szerelmének mondja ki a boldogító igent, fogad örök hűséget, megy bele a jóban-rosszbanba, holtunkiglag, holtáiglan. Eszter is így kelt fel azon a fülledt, nyári, szombati napon, amikor szentül meg volt győződve arról, hogy pár óra múlva ahhoz a bizonyos nagy Ő-höz megy hozzá. De nem. A nagy Ő ugyanis ott várta őt a saját lagziján, a vendégek között.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem