Stresszmentes karácsony – avagy így lehet ez a mostani életed eddigi legjobb ünnepi szezonja

Borítókép: Stresszmentes karácsony – avagy így lehet ez a mostani életed eddigi legjobb ünnepi szezonja Forrás: Getty Images
Ne hagyd, hogy a békés ünneped útjába álljon a stressz!

Beköszöntött az adventi időszak, ezzel együtt pedig a nyakunkba vettük az ünnepi készülődés minden létező terhét. Még a szabadság előtt végezni szeretnénk minden fontosabb munkánkkal, hogy azután csak a készülődésre fókuszálhassunk. El akarjuk készíteni az összes dekorációt, az ajándéklistát, megtervezzük a karácsonyi menüt, no és persze azt is, hogy melyik nap ki jön hozzánk, vagy épp mi hova megyünk ünnepelni.

Mindez egyszerre telepszik ránk és akkor arról még nem is ejtettünk szót, hogy igazán pihenni is szeretnénk és a testünket sem ártana megfelelő formába hozni, hogy tündökölhessen az ünneplőben. Vegyél egy mély levegőt és szép lassan fújd ki! Mostantól nem engedheted meg magadnak egy ilyen szép ünnepre készülve vagy azalatt stresszelj! Mutatjuk, mit javaslunk annak érdekében, hogy kipihentebben, stresszmentesen várd és éld meg az ünnepet!

A Vichy Slow Age arckrém az antioxidáns baicalin és a bifidusz hatóanyagokat egyesíti az ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvízzel. Összetevői pajzsot jelentenek az arcbőrödnek a stressz okozta káros behatásokkal szemben is.