Stílusos ajándékok, amivel bármikor meglephetne a párunk

Borítókép: Stílusos ajándékok, amivel bármikor meglephetne a párunk Forrás: Unsplash.com
Szülinap, névnap, évforduló, karácsony. Amikor a legtöbb férfi meghallja ezeket az ünnepeket, máris görcsbe rándul a gyomra, hiszen sokan nem éppen az ajándékozás nagymesterei. Pedig ezekkel az apróságokkal biztosan mindig sikert aratnának.

Jöjjön néhány ajándék nőknek, ami bármilyen alkalomra bevethető.

Ékszer

Egy szép pár fülbevaló, nyaklánc vagy karkötő - valami apróság, ami mindig arra a férfira emlékeztet majd, akitől kaptad. Persze fontos, hogy előre megfigyelje, hogy milyen kiegészítőket szoktál viselni és próbálja ellesni a stílusodat. Ha általában ezüst ékszert lát rajtad, ne kockáztassa meg az aranyat és így fordítva.

Kozmetikum

Minden nőnél beválik, ha valamilyen krémet, illatszert kap kedveskedésből. A nagyobb márkák parfümkínálatával nehezen lőhetnek mellé, az olyan klasszikusok mint az Armani, Gucci, Chanel vagy az Yves Saint Laurent mindig jó választásnak bizonyulnak.

Kényelem

Egy kis kényeztetésnek mindig van helye! Ezt érkezhet akár masszázs utalvány, otthoni masszírozó készülék vagy akár egy puha köntös, papucs formájában, a lényeg, hogy éreztesse a törődést.

Dekoráció

Nem szabad alábecsülni a mütyüröket! Csakúgy mint az ékszerek, a lakberendezési tárgyak is gondoskodnak arról, hogy mindig eszedbe jusson az, aki megajándékozott vele.

Élmény

A közös élményekre mindig jól esik visszaemlékezni. A közös hobbikból a férfiak is könnyen inspirálódatnak, de kitalálhatnak valami merőben új dolgot is, amit mindketten először próbáltok majd ki!

A jó ajándékra nem kell a gatyáhát is ráköltenie, plána ha időben felkészül és körbenéz a Black Friday alatt!