Minden, ami a sikeres életmódváltáshoz kell

Borítókép: Minden, ami a sikeres életmódváltáshoz kell
Receptek, életmódtippek és edzéstervek rohanós hétköznapokra és ráérős hétvégékre.

Sok mindent szeretnénk: többet aludni, több időt együtt tölteni a családdal, leadni néhány kilót, (többet) mozogni, boldogabbnak lenni és kiegyensúlyozottabb életet élni, életmódot váltani. Ezt nagyjából minden hétfőn és minden hónap elsején. Ismerős neked is? Hamarosan szó szerint a kezedbe veheted a megoldást, ami a kiegyensúlyozottabb és boldogabb élethez vezető útra terel. A SPAR áruházakban szeptember 6-tól kapható ÉT&REND című könyvben ugyanis mindenki megtalálhatja majd a neki szóló tanácsokat, legyen szó receptről, életmódtippekről vagy mozgásról.

De kinek is szól a könyv? Mindenkinek, aki szeretne tudatosabban táplálkozni, többet mozogni, de nem csak a ráérős hétvégéken, hanem a rohanó hétköznapokon is. Mert bizony sokan fogjuk rá kudarcainkat arra, hogy nincs időnk. Ez is ismerős? Nincs időm magamnak főzni, nincs időm mozogni... Az ÉT&REND azonban segíthet átlendülni a régi mantrán, és lehetőséget ad az okos életmódváltásra.

A könyvben a SPAR szakértői, Turcsák Katalin dietetikus, Tóth „Bio” Gábor élelmiszeripari mérnők, Bakonyi Panni jógaoktató és Bene Marci edző adnak hasznos tanácsokat az elszánt életmódváltóknak. Könnyen követhető és akár otthon is elvégezhető fitneszprogramok, sok egészséges és finom étel receptje, amelyek között találhatunk olyat, amely a sietős hétköznapokba, de a lazulósabb hétvégékbe is beilleszthető. A könyv összeállítása során azonban a legfontosabb szempont az egyszerűség volt: egyszerű receptek, egyszerű, de hatékony gyakorlatok. Hiszen minden nagy változást kis lépésekkel érdemes elkezdeni.

Nyerd meg a könyvet!

Marquard Media Magyarország Kft.
– „Kommentelj és nyerj SPAR ajándékcsomagot!” nyereményjáték hivatalos játékszabálya

1. A játék szervezője

Az „Kommentelj és nyerj SPAR ajándékcsomagot!” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban „Játék”) szervezője a Marquard Media Magyarország Kft. (székhely: 1031 Budapest, Záhony u. 7. /Graphisoft Park/, cégjegyzékszám: 01-09-067082, a továbbiakban: „Szervező”)

2. A Játékban részt vevő személyek

A játékban csak olyan, Magyarország területén kézbesítési címmel rendelkező, 16 évesnél idősebb, természetes személy vehet részt, akire nem vonatkozik a jelen szabályzat szerinti kizárás.

Kizárt a játékból a játék szervezőjének minden dolgozója, a játék szervezésében a szervezővel másképp együttműködő természetes személyek, valamint a fentebb említett összes személy Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozója. Amennyiben egy ilyen kizárt személy a nyertes, a Szervező, a nyereményt – saját belátása szerint – a jelen szabályzat alapján következő, további Játékosnak adhatja, ill. más marketing- vagy jótékonysági célokra fordíthatja.

A Facebook a megvalósításához nem nyújtott semmilyen segítséget, és vállaljuk, hogy a Facebook igénybe vételével végzett promóciónkat saját kockázatunkra használjuk. Facebookon végzett promóciók a Facebook teljes körű mentesítése minden jelentkező igény vagy résztvevő részéről történő igény mentesítésével történik.
A promóciónkat a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi, és nem kapcsolódik a Facebookhoz.

3. A Játék időtartama

A Játék 2018. szeptember 20-án kezdődik és 2018. szeptember 27. éjfélig tart.

4. A Játék definíciója és menete

A játék időtartama alatt az Éva magazin Facebook oldalán a SPAR ÉT&REND című könyvéhez kapcsolódó kérdésre kell a helyes választ megadniuk a Játékosoknak a játék posztjánál. Azon Játékosok, akik teljesítik a feladatot, azaz helyesen megválaszolják a cikkben feltett kérdést, azok részt vehetnek a játékban.

A Játékosok közül a Szervező a regisztráció sorrendjében az 5. pontban meghatározottak alapján kihirdet 5 nyertest.

A Játékosok a regisztrációval egyben hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy a nevüket a Játék keretében a Marquard Media Magyarország Kft. közzétehesse a gondozásában megjelenő Éva magazin nyomtatott és elektronikus kiadványában, valamint a Facebook oldalán.

5. A nyeremények meghatározása és felosztása

A Játék során kisorsolásra kerül 5 Játékos, az alábbi időpontban: 2018.09.28.

A Szervező random.org segítségével fogja kisorsolni az 5 db nyertest, akik egy SPAR ajándékcsomagot nyernek, melynek tartalma: (1 db SPAR ÉT&REND könyv, 1 db Spar Vital Xilit, 1 db Spar NaturPur kuszkusz, 1 db Spar free from Fusilli)

A Játékosok tudomásul veszik, hogy a játék regisztrálásának időpontján a Szervező feldolgozó rendszerébe történő beérkezésekor regisztrált időpont értendő.

Nyereményre való jogosultság megállapítása
A nyereményt a szerveren beérkező regisztráció sorrendje alapján számlálja a rendszer.

Kiértesítés

A nyertest az általa regisztráláskor használt email címen értesíti a Szervező a játék lezárása után, az alábbi időpontban: 2018. 10. 01. napján. A nyertes 15 napon belül jelentkezhet a nyereményéért, ennek lejárta után Lebonyolító köteles pótnyertest hirdetni.

6. Vegyes rendelkezések

A Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői és alkalmazottai nyereménytárgyak hibáiért kizárják felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket nyilvános program keretében adja át. A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt. A nyeremények készpénzre nem válthatók.

7. Személyes adatok kezelésére és az adatszolgáltatásra vonatkozó szabályok

A regisztráció során rögzítésre kerül a Játékos neve, Facebook profilja.

A regisztráláskor szerzett adatokat vagy azok egy részét a Marquard Media Magyarország Kft a Játékos külön hozzájárulása nélkül is átadhatja a Játékot eseti jelleggel vagy folyamatosan támogató jogi személy vagy egyéb szervezet számára, feltéve, hogy erről az adott játékra történő regisztráció befejezését megelőzően a Játékost az adattovábbítás címzettjének megjelölésével tájékoztatja.

Amennyiben a nyereményekkel kapcsolatban adók vagy más közterhek bevallása válik szükségessé, úgy a Szervező a rá háruló kötelezettségek teljesítéséhez szükséges további adatokat is kezeli. Ezek az adatok a nyertesek, pótnyertesek értesítését követően az általuk beküldött, illetve bemutatott dokumentumok alapján kerülnek rögzítésre.

A Játékban részt vevő Játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a Játék hivatalos játékszabályát és adatvédelmi szabályzatát, valamint tudomásul veszik, hogy:

a) az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés önkéntes hozzájárulásuk alapján történik, a Játékos a hozzájárulást az adatkezelés tekintetében a Játékban való részvétellel, a válasz beküldésével, illetve a személyes adatok önkéntes megadásával adja meg;

b) a nyertes Játékosok adatait, a nevüket a Szervező által megbízott Marquard Media Magyarország Kft. nyilvánosságra hozhatja a evamagazin.hu weboldalon;

c) a Játék során megszerzett személyes adatot a Szervező kapcsolatfelvételi-, illetve üzletszerzési célra gyűjtse, és díjmentesen felhasználja;

d) a nyertes Játékosok adatait a Szervező jogosult a nyereményeket biztosító szponzoroknak kapcsolatfelvételi-, illetve üzletszerzési célra átadni, amelyek jogosultak azokat kapcsolatfelvételi-, illetve üzletszerzési célra kezelni, és díjmentesen felhasználni;

e) a Játékos külön hozzájárulása esetén a Szervező a Játék során megszerzett e-mail címre a Szervező, illetve a nyereményt biztosító szponzor hírlevelet küldjön;

f) amennyiben a nyereményekkel kapcsolatban adók vagy más közterhek megfizetése válik szükségessé, úgy Szervező az e kötelezettség teljesítéséhez szükséges további adatokat is kezeli, melynek megadása a Játékos általi önkéntes hozzájárulásnak tekintendő, valamint

g) a játék során felmerülő nyereményadó megfizetését a nyeremény felajánlója, azaz a Szervező a vállalja,

h) Szervező - amennyiben a nyereményeket nyilvános program keretében adja át - a nyeremény átadásáról a Szervező jogosult kép-, hang-, illetve filmfelvételt készíteni a készült kép-, hang- és filmfelvétel akár teljes egészét, akár részleteit reklám céljából felhasználni, idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül.

A helyes válasz beküldése során, illetve a nyertesség esetén megadott személyes adatok kapcsolatfelvételi-, illetve üzletszerzési célból történő kezelése a válasz beküldésével kezdődik és addig tart, amíg az adatkezeléssel érintett az adatok törlését az adatkezelőtől nem kéri, de legfeljebb 2 évig.

A hírlevél küldésével kapcsolatos adatkezelés a hírlevélről történő leiratkozásig tart. A hírlevélről leiratkozni a hírlevél alján megtalálható linken, vagy a Marquard Média Magyarország Kft. postacímén lehet (1031 Budapest, Záhony utca 7.).

A nyereményekkel kapcsolatban adók vagy más közterhek megfizetéséhez szükséges adatok kezelésének ideje a jogszabályok szerinti kötelező adatkezelési időtartam, melyet követően az adatok törlésre kerülnek.

Az adatok az adattulajdonos (Játékos) előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket.

A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogokat és a jogorvoslati lehetőség szabályait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info.tv.) tartalmazza, amely szerint a Játékos kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését, valamint azok kezeléséről szóló tájékoztatást, továbbá jogorvoslatért bírósághoz fordulhat. Azok a Játékosok, akik töröltetni kívánják adataikat az adatbázisból, ezt bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, valamint ingyenesen a következő módok egyikén tehetik meg: e-mail küldésével a velemeny@marquardmedia.hu e-mail címre, vagy a Szervező, illetve a Lebonyolító címére küldött postai levélben.

A Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. A Szervező a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.

A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék időtartama alatt az adatainak a törlése a Játékból való kizárását eredményezi, mivel Lebonyolító az adatok hiányában nem tudja biztosítani a Játékos részvételét

A Játékos az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu) fordulhat.

A Szervező a jelen Játékszabály szerinti adatkezelést Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz bejelentette. Adatnyilvántartási száma: NAIH-60766/2012.; NAIH-60764/2012.