Mit együnk januárban a decemberi túlzabálás után?

A karácsonyi bejgli, pulyka, töltött káposzta és még sorolhatnám után a gyomornak – némi képzavarral – muszáj fellélegeznie.
Az ember legszívesebben átaludná a januárt, mint a medvék, de sajnos ez a luxus nekünk a munka, a gyerek és egyéb úri huncutságok miatt nem adatik meg. Arról nem is beszélve, hogy senki sem szeret márciusban zsírpárnák tömkelegével szembesülni. Mit együnk hát a túlzabálás miatt decens haldoklással töltött december vége után, hogy jobban érezzük magunkat, és a tavasz érkeztével könnyű szívvel cseréljük nagykabátunkat vékony és szűk felsőkre?
Íme (a lenti galériánkban), néhány személyes januári tipp, avagy mit szoktam januárban fogyasztani.
Nézd meG a galériánkat!
- „Hiszem, hogy meghosszabbítható az élet azzal, hogyha valami olyat csinálunk, amiben örömünket leljük.” - Interjú dr. Horváth Biankával, a Magyar Nemzeti Bank elnöki főtanácsadójával A női vezetők kitartása és elszántsága új normákat teremt az eddig megszokott szervezeti struktúrákban, tovább inspirálva...