Jeges finomság saját kezűleg

Borítókép: Jeges finomság saját kezűleg
Pálcikás jégkrém házilag, cukor és mesterséges adalékok nélkül!

Könnyen készíthetsz házilag pálcikás jégkrémet, csak megfelelő eszköz kell hozzá, saforró nyári napokban felesleges cukor és mesterséges adalékok nélkül csillapíthatod a gyerekek fagyiéhségét.
Íme 2 egyszerű recept friss gyümölcsök becsempészéséhez:
1.) Az apróra vágott gyümölcsöt keverd össze mézzel és joghurttal.
2.) Tejföllel simára kevert túróhoz adj citromlevet és pici mézet, töltsd vékony rétegben a formák aljába, aztán kanalazd rá az összeturmixolt gyümölcsöt (vagy fordítva).
Még különlegesebb, ha fehércsoki- vagy mandulaforgácsot is keversz hozzá. Legalább 6 óra hosszat fagyasztani kell! viccesajandekok.com

Szöveg:Simándi Júlia, fotó:Jágfai Eszter /Beton Fotóstúdió. Éva magazin, 2012. június. Minden jog fenntartva.