5 instagram-oldal, amitől összefut a nyál a szádban
„Fasírt
A megdarált húst összedolgozzuk tojással, tejbe áztatott zsömlével, sóval, borssal, és forró zsírban vagy olajban húspogácsákat sütünk belőle. Figyelem! Nekünk, emlősöknek nem mellékes kérdés, hogy mi daráljuk-e a húst, vagy bennünket darálnak-e meg."
Örkény István ellenállhatatlan szövegével szeretném bevezetni 5 kedvenc gasztro-instagram-oldalam bemutatását. Kellemes, gyomorkorgató böngészést kívánok!
Kárai Dávid régóta ír a nosalty-n. Szeretem, hogy mindig aktuális, utolsó örömhíre, hogya Jamie Oliver magazinMagyarországra jön.
Nagyjából fél éve követem ezt a szeretnivaló testvérpárt, akik nem csak táplálkozással, hanem életmóddal kapcsolatos tanácsokat is nyújtanak.
Ha leszokom a gyros- és pizzaalapú életmódról, ez lesz az első hely, ahol inspirálódni fogok.
Vegetáriánusos, utazgatós, és olyan szépek a képek, hogy már saját is megjelent fiúnak!
Egy magyar lány, aki food stlylistként és fotósként dolgozik, többek között Mautner Zsófi szakácskönyvein. Színes, esztétikus, ízléses!
képek: instagram