3 idény zöldség, ami együtt főzve isteni
A fenntartható/bb étkezés egyre fontosabb napjainkban – és szerencsére egyre többen hívják fel erre a figyelmet. A főzés a kreativitás fellegvára lehet, ha valaki nyitott az újításokra és szívesen kísérletezik.
Sokan Valentin nap alkalmából vetik bele magukat a kulináris világba – ám fontos észben tartani ilyenkor is a tudatos választást, hogy ne csak annak legyen jó aki kóstolja majd, hanem a Földnek, ahol élünk.
Az eper bármennyire is csábító, nem szezonális február közepén – legalábbis nem felénk. Keressünk helyi, szezonális alapanyagokat – ebben nyújt segítséget a Felelős Gasztrohős kampánya, akik megalkották a képzeletbeli Greendert, ami megmutatja milyen egészséges és helyi alapanyagok illenek össze tökéletes harmóniában. Ezzel segítve neked a konyhában, hogy ízletes, tápláló és gondoskodó vacsorát állíthass össze.