Sosem késő, ő az élő példa rá: 50 évesen lett édesanya Naomi Campbell

Borítókép: Sosem késő, ő az élő példa rá: 50 évesen lett édesanya Naomi Campbell Forrás: GettyImages/Axelle/Bauer-Griffin
A híres szupermodell végig titokban tartotta terhességét, csak kevesen tudták, hogy anyai örömök elé néz. Az időzítés nem is lehetett volna tökéletesebb: pár nappal 51. születésnapja előtt közösségi oldalán jelentette be, hogy anya lett.

Az elmúlt években a modell többször is beszélt arról, hogy még nem áll készen az anyaságra, és még a megfelelő férfit sem találta meg, de tudja, hogy el fog érkezni az ideje. Sokan kérdezték tőle, hogy ötven felé közeledve nem fél-e attól, hogy ez a vágya örökre álom marad. Erre Naomi azzal vágott vissza, hogy a tudománynak köszönhetően ma már az életkor nem akadály, ráadásul az örökbefogadás és a béranyaság is ott van számára, mint opció.

Még a hozzá legközelebb állók közül is csak kevesen tudták, hogy Naomi Campbell anyai örömök elé néz, ezért mindenkit meglepett, amikor pár napja minden előzmény nélkül bejelentette közösségi oldalán, hogy megszületett a kislánya és rendkívül hálás azért, hogy ez az aprócska lélek őt választotta.

“Ennél nagyobb szeretet nem létezik” – írta.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Nem tudni, hogy a modell maga hordta ki gyermekét, vagy a baba béranya segítségével született, esetleg örökbefogadásról van szó. És arról is csak találgathatunk, hogy ki az apa.

Naominak rengetegen gratuláltak, köztük a divattervező Marc Jacobs valamint a brit Vogue szerkesztője, Edward Enniful is, aki a következő szavakkal köszöntötte az újdonsült anyukát:

„Együtt látni titeket hatalmas örömöt jelent számomra. Kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok!”

Naomi Insta posztjához az édesanyja, Valeria Morris Campbell is hozzászólt:

„Úgy érzem, minden vágyam teljesült, hiszen oly régóta vártam rá, hogy megszülessen a kis unokám és nagymama legyek.”

Naomi Campbell nem az egyetlen nő, aki a gyermekvállalással ilyen sokáig várt. A következő hírességek ugyancsak jócskán 40 felett váltak anyává: