Miért adja a nevét egy sminktermékhez pont az a sztár, aki soha nem mutatja meg az arcát?

Borítókép: Miért adja a nevét egy sminktermékhez pont az a sztár, aki soha nem mutatja meg az arcát? Forrás: Getty Images
Sia, az extrém parókákba és más kiegészítőkbe burkolózó énekesnő jótékonysági céllal vállalt együttműködést egy kozmetikai céggel.

Sia óriási sztár, aki ráadásul új, eredeti karácsonyi albummal kísérli meg letaszítani Mariah Carey-t a trónról, de arra is figyel, hogy mit reklámoz és miért. Most például a MAC Cosmetics-szel fogott össze, és közösen kiadtak egy, az ausztrál énekesnőhöz méltóan különleges árnyalatú rúzst. Az apropó pedig nem kisebb esemény, mint december 1-je, az AIDS elleni világnap, merthogy az élénkvörös rúzs megvásárlásával a HIV-vírussal fertőzött, illetve AIDS-beteg embereket támogathatják az érdeklődők, közülük is leginkább a marginalizált helyzetben levőket.

Sajnos a meleg árnyalatú, vérvörösben játszó rúzs csak januártól lesz kapható, de Sia nyilván fel akarta használni a világnapot arra, hogy bejelentse.

Az énekesnő az antisztárság szószólójaként évek óta eltakarja az arcát a koncertjein és bármikor, amikor megjelenik a nyilvánosság előtt, éppen ezért meglepő, hogy pont ő népszerűsít egy rúzst. De hát végül is a szája az egyetlen, amit látni szoktunk az arcából, amikor énekel – már ha el nem takarja a mikrofon.

Forrás: Getty Images

A rúzs egy újabb darab a MAC jól ismert rúzskollekciója, a Viva Glam „gyűjteményében”, amellyel a vásárlók már most is támogathatják az AIDS elleni küzdelem ügyét.

A galériában megnézheted a kedvenceinket Sia outfitjei közül, amelyekben különösen nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy eltakarja az arcát... Na jó, van köztük olyan fotó is, ami még azelőtt készült, hogy meghozta volna ezt a kemény döntést az énekesnő (vagyis ezeken még látszik az arca):

(fotók: Getty Images)