Tavaszi sminktrend: sosem volt még ilyen egyszerű, szép és kedvünkre való

Borítókép: Tavaszi sminktrend: sosem volt még ilyen egyszerű, szép és kedvünkre való Forrás: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images
Maradj nő home office-ban is!

A tavaszi sminktrend nemcsak színeiben, hanem technikáiban is a természetes szépséget ünnepli, amitől az Instagram-sztárok közül sokan félelmükben megdermednek, tükröt törnek, de azért láthatóan és érezhetően sokkal többen felszabadulnak, hogy végre elfelejthetik az őrült kontúrozást, ami az utóbbi években meghatározta a trendeket. Én, aki tökéletesen szabályos vonalat rajzolni papírlapra sem tudok, nem még a szemhéjamra tusvonalat, magam is közéjük tartozom.

Mutasd a szexepiled!

Kijelenthetjük, hogy 2021-ben végleg leágazott a gyakran Instagram vagy Kardashian-sminkeknek degradált, egyébként briliáns technikai tudást, nagy fokú precizitást és türelmet igénylő maszkahatású, tökéletesen kontúrozott és szuper élesen definiált sminktrendeknek, mert idén minden eddiginél nagyobb figyelem irányul az egészséges és üde arcbőr természetes textúrájára.

Kevesen ismerik annyira jól a núd árnyalatokat, mint a Bobbi Brownnál. A núd megjelenés nem a sminkek elhagyását jelenti, inkább bőrünk természetes árnyalatainak kihangsúlyozását. A Bobbi Brown, mint a núd sminkek egyik legnagyobb tekintélynek örvendő gyártója, örökségéhez hűen most arra tett kísérletet, hogy a lehető legtermészetesebben illeszkedő sminkeket alkossa meg a szemek és az ajkak számára.

Kattints a kép felfedéséhez!

Blush Nudes Eye Shadow Palette 14.600 HUF

Bobbi Brown mellett a nagy olasz és francia divatházak sminkkollekciói is mind azt üzenik: elég a drámából és a "maszkból". Engedd láttatni a bőröd természetes szépségét, beleértve a szeplőidet, szépségpöttyeidet és minden egyes védjegyet, mert elérkezett a megújulás és az igazság ideje. Elő a könnyed, üde rózsaszínekkel, korallokkal és az arany visszafogottabb árnyalataival, amikkel azonnal felfrissítheted a tekintetedet két videóhívás között - sminkmester segítsége nélkül is. Csak vedd lazán! Az ujjbegyeddel finoman vidd fel és maszatold el a szemhéjadon a kedvenc árnyalatodat a tavaszi palettáról.

PÁR PERC ALATT ELKÉSZÍTHETŐ ÜDE ÉS FRISSÍTŐ HATÁSÚ TAVASZI SMINKEK KEDVENCEINKTŐL! MARADJ NŐ HOME OFFICE-BAN IS!