Viszlát, monokróm szettek ! Emily Ratajkowski visszahozta a divatba a 2000-es évek egyik legjobb trendjét

Borítókép: Viszlát, monokróm szettek ! Emily Ratajkowski visszahozta a divatba a 2000-es évek egyik legjobb trendjét Forrás: Steve Granitz/FilmMagic
Emily Ratajkowski a tőle már jól megszokott könnyedséggel vetette bele magát ebbe a nyári trendbe!

A 2000-es évek elején többek közt az Olsen ikrek és Sienna Miller élt és halt a boho chic stílusért, azaz a bohém és az elegáns megjelenés divatos keveredéséért, amit a Chloé divatház 2024-es őszi-téli kifutóján ismét felélesztett. Most Emily Ratajkowskinak köszönhetően megjelent az utcákon is.

A 32 éves modell a minap, egy New York-i séta közben a saját értelmezésében prenzentálta is ezt a stílusirányzatot, ami szinte biztos, hogy neki köszönhetően egy újabb lendületet kapott, így várható, hogy pár hét múlva egy komolyabbal trenddel állunk majd szemben. És akkor még nem ejtettünk szót Emily Ratajkowski fehér Mango ruhájáról és Puma cipőjéről, ami mondanunk se kell, hogy szintúgy hozza a 2000-es évek trendvonalát. Az elmúlt hónapokban többször is előszeretettel keverte bele a különféle outfitjeibe.

Neked is bejön ez a stílus? Vagy éppen pont a modell ruhája? Akkor mutatjuk is, hogy hol tudod megvásárolni Emily Ratajkowski ruháját!

Forrás: About You
Ár: 36.990 Ft - itt!

Még több nyári stílustipp érdekel? Akkor ezt se hagyd ki!