Már 13 ezer alatt is van tökéletes! 10 kihagyhatatlan nyári fürdőruha 2024-re

Borítókép: Már 13 ezer alatt is van tökéletes! 10 kihagyhatatlan nyári fürdőruha 2024-re Forrás: Ksu&Eli Studio/Pexels
Még nem szerezted be új kedvenc fürdőruhádat az idei nyárra? Akkor segítünk, hátha tippjeink között rátalálsz arra a bizonyos egyre!

A fürdőruhák a többi trendhez igazodva, évről évre változnak, de nem feltétlen kell szigorúan lépést is tartanod ezzel, hiszen a tervezők is pont úgy rakják össze az adott évre szánt választékot, hogy abban minden fazon, stílus és klasszikus vonal kedvelője megtalálja a saját ízlésvilágát.

2024 nyarán is hasonlóképpen alakul a dolog, így ha a fazon mondhatni fix is a számodra akkor maximum az új színek és minták lehetnek azok, amik egy kis fejtörést okozhatnak. A széles választék azonban egy percre se szegje kedvedet, sőt mi több, mondunk is gyorsan egy jó hírt! A június 6-9. között megrendezésre kerülő JOY-napok során a sokszínű kuponkínálatban kedvedre válogathatsz majd, többek közt a szezon legfrissebb és legszuperebb fürdőruhái között is!

Ráadásul a JOY applikáció is megújult: fedezd fel az új lehetőségeket benne! Töltsd le és élvezd a folyamatosan frissülő kedvezményeket, exkluzív ajánlatokat! Böngéssz, fedezz fel, spórolj! Sosem volt még ilyen egyszerű a kedvezmények és kuponok világában navigálni. Akciófigyelőnkkel mindig az elsők között értesülhetsz az árcsökkenésekről. Ráadásul a JOY-napokon az Astratex oldalán 25% kedvezményt kapsz a teljes árú termékek árából. Jól hangzik, nem? Felkeltettük az érdeklődésedet? Akkor...

Kattints tovább és mutatunk is 10 fürdőruhát 20 ezer forint alatt az Astratex kínálatából, amik nemcsak nagyon stílusosak, de ár-érték arányban is nagyon jó vételek!

Az InStyle magazin írása.