Az egyetlen natúrkozmetikum Schüssler ásványi sókkal a bőröd sejtszintű gondoskodásáért

Borítókép: Az egyetlen natúrkozmetikum Schüssler ásványi sókkal a bőröd sejtszintű gondoskodásáért
Tudtad, hogy sejtjeinknek bizonyos sókra feltétlenül szükségük van a helyes, egészséges működésükhöz?

Tudtad, hogy ezek az esszenciális sók táplálékkal nem vihetőek a szervezetbe, mivel méretüknél fogva nem tudnak áthatolni a sejtmembránon?

Amennyiben a sejten belül az esszenciális sók hiányállapota lép fel, felborulhat a teljes sejtanyagcsere folyamat, mely szerkezeti, működésbeli elváltozásokat hozhat létre a szervezetben.

Van megoldás!

Dr. Wilhelm Schüssler német származású orvos fejlesztette ki 1873-ban azt a só - terápiát, mellyel a szervezetben jelenlévő 12 féle esszenciális só sejtszintű információs hatását, hiányállapot esetén energetikailag, az információ szintjén pótolni lehet. A homeopátia készítés alapuló technikával hozta létre az ún. Schüssler-féle só szereket, melyek a sók sejten belüli hiányállapotának ingerterápiával való biokémiai megszüntetését, illetve az anyagcsere egyensúly visszaállítását segíti elő. Ezek a sók kis tabletta formájában ismertek.

Egy-egy ásványi anyag több funkciót is ellát a szervezetben. Hogy melyik ásványi anyagra milyen mennyiségben van szüksége a szervezetnek, azt az illető életkora, neme, egészségi állapota, és a fizikai aktivitása is befolyásolja. Ha kevesebb ásványi anyag kerül a szervezetbe, vagy zavart szenved felszívódása, beépülése, az különböző betegségek kialakulásához vezet.

Miért szükséges azonban krém formájában is, ha tabletta formájában bevéve is hatással lehetünk bőrünkre?

A Kérdés jogos, de egy közismert homeopátiás szabály értelmében szervezetünk gyógyulási folyamatai felülről lefelé, belülről kifelé zajlanak, és szervezetünk először mindig az élet szempontjából fontosabb szervrendszereket (pl. keringés, légzés) részesíti előnyben. Ennek megfelelően a bőrben, illetve bőrfelszínhez közel zajló folyamatok utolsóként kerülnek regenerálásra.

Azaz hiába kezdünk el például a bőrünk korai öregedése miatt Siliceat és Calcium fluoratumot alkalmazni, szervezetünk először nagyobb ereink és belső szerveink hiánypótlását végzi el, ezt követően kerül csak sor a bőrünkre.

Tapasztalatok szerint, ha elsődleges célunk bőrünk esztétikai eltérésének korrekciója, abban az esetben a folyamatai gyorsítására érdemes a tablettás kezelés mellett egyidejűleg krémeket is alkalmazni, majd a tablettás kúra befejezése után (ha további javulást szeretnénk elérni) azt fenntartó kezelésként tovább alkalmazni. Ilyenkor általában legalább féléves kezelés szükséges. A Schüssler-krémek másik nagy előnye kozmetikumként, hogy az arcdiagnosztikai jeleket vizsgálva személyre szabott krémkombinációt tudunk kikeverni magunknak

Miért egyedülállók a Schüssler Natur CosMEDics termékek?

A Schüssler Natur CosMEDics termékei azért egyedülállók, mert a hagyományos 100% natúr összetevők mellet Dr. Schüssler - féle sókat is tartalmaznak. A natúrkozmetikai alapanyagok és az ásványi sók kombinációja azért egyedülálló a bőrápolásban, mert a biokémiai sók hatásmechanizmusának köszönhetően nem csak felületi szinten, hanem sejt, illetve szöveti szinten is segítséget nyújthatnak azok számára, akik tartósan használják a Schüssler Natur CosMEDics termékeit.

Számunkra a natúr szó nem pusztán reklámfogás vagy divatos jelző, őszintén hiszünk természetes alapanyagaink hatékonyságában. A Schüssler kozmetikumokban alkotási folyamatában nagy hangsúlyt fektettünk az összetevők 100% natúr eredetére. A Schüssler Natur CosMEDics garantálja, hogy termékei vegyszer, kőolajszármazék és parabénmentesek.

Egyedi vagy. A bőröd is. Schüssler natúrkozmetikumok. Természetesen neked.”