Kiakadt a cukiságmérő! Sarolta hercegnőt még sosem kapták lencsevégre ilyen önfeledt játék közben

Borítókép: Kiakadt a cukiságmérő! Sarolta hercegnőt még sosem kapták lencsevégre ilyen önfeledt játék közben Forrás: Getty Images
Vilmos herceg és Katalin hercegné cuki gyerekeitől olvadozik az internet! Ám az emberek kedvence ezúttal nem György, hanem a Sarolta hercegnő - a róla készült friss fotókkal tényleg nem lehet betelni! Az Instyle.hu összeállítása.

Bekövetkezett az, amit már régóta sejtettünk, György herceg már nem a legcukibb királyi csemete a sajtóban. Helyét az utóbbi időben kezdi átvenni cserfes húga, Sarolta hercegnő, akinek bájos személyisége süt a róla készült fotókról. Bár Sarolta hercegnő külsőre nem Katalin hercegnére hasonlít, legalább annyira szép, mint anyukája, és emellett igazán eleven kislány.

Sokan azt gondolják, hogy György herceg és Sarolta hercegnő más életet él, mint az átlagos gyerekek, de ez csak részben igaz. Vilmos és Katalin gyerekei speciális oktatásban részesülnek, és a jövőben életük minden pillanatában úgy kell viselkedniük, hogy ne hozzanak szégyent a koronára, és be kell tartaniuk a szigorú királyi protokollt, de ezt egy 3 éves kislánytól nyilván nem várja le senki. A szüleik nagyon fontosnak tartják, hogy csemetéiknek a lehetőségekhez képest átlagos gyerekkora legyen, elkényeztetésről szó sincs, Katalin ugyanazokba a ruhákba öltözteti Sarolta hercegnőt és György herceget.

Így hát Sarolta pont olyan, mint bármelyik 3 éves kislány. A család a hétvégén egy jótékonysági lovaspólómeccsen vett részt, és míg Vilmos játszott, addig Katalin a gyerekekkel ücsörgött a fűben. Vagyis csak ücsörgött volna, Györgyben és Saroltában ugyanis bőven volt energia. Rohangáltak, sikítoztak, de ez még semmi,

Sarolta hercegnő még bukfencet is vetett a fotósoknak!

A róla készült fotókat nézd meg galériánkban!