Már megint “zöldségeket beszélek”!

zöldlevelecske,saláta Forrás: zoldlevelecske.hu
Te emlékszel még életed első salátájára? Ha csalódott emlékeid vannak, akkor most szeretném szebbé varázsolni ezeket néhány “gigászi” adagolású salátával, amelyekkel garantáltan jól is lakhatsz, törölve ezzel minden egykori kellemetlen emléket! Oszlassuk el a salátákról szóló tévhiteket együtt, szakállkát fel, mert most biztosan összefolyik majd a nyál a szádban!

Szervezeted barátja: a saláta

Bizonyára Te is hallottál már arról, hogy a saláta mennyire gazdag vitaminokban és a szervezet számára hasznos tápanyagokban. A különböző vitaminok mellett azonban ezek az ételek jótékony hatással vannak az emésztésre, valamint gátolják az öregedési folyamatokat is. A tavaszi menübe szintén érdemes beépíteni a salátát, mivel nagy eséllyel szabadít meg bennünket, a téli időszakban bevitt méreganyagoktól. Ráadásul egy ilyen különlegesség frissíti az elménket is.

Ha még mindig kételyeid vannak, akkor a következő bőséges saláták hatására biztosan meggondolod magad! Lássuk, milyenek az igazi saláták!

Ettől megkordul a gyomrod!

Ha lightos gyrost szeretnél enni, akkor inkább válassz helyette gyros salátát, ami amellett, hogy különlegesebb, még egészségesebb is! A kínai kellel, jégsalátával, paradicsommal, olívabogyóval, lilahagymával, feta sajttal, gyros hússal és tzatziki öntettel készült étel felülmúlja minden “salátás” elképzelésed!

A Brutus saláta gazdag reszelt sajttal a tetején hívogatja a korgó gyomrú kalandorokat! Tartalmaz jégsalátát, roston sült csirkemellet, uborkát, paprikát és paradicsomot, fűszeres kenyérkockát, mozzarella sajtot, valamint ezersziget öntetet.

A Fumy saláta összetevői között szerepel a bulgur, a szőlő, a jégsaláta, a sárgarépa, a rukkola, a fűszeres csirkemell, a füstölt sajt, a mézes-mustáros vinaigrette és a tökmag.

A Zöldlevelecske Salátaműhely friss italai kiváló kísérőnek bizonyulnak egy-egy bőséges adag után. Ha szereted magad megtervezni, amit eszel, akkor saját salátát is készíttethetsz!

Salátaműhely

Csak nem megéheztél? Szerencsére a Zöldlevelecske Saláteműhelyből mindig tudsz friss salátát rendelni. A Szeged szívében elhelyezkedő salátabár a tudatos táplálkozás és az egészség nagykövete, ugyanakkor abban is hisznek, hogy nem kell lemondanod a kiadós táplálkozásról az egészség jegyében. Most összegyúrva mindkét feltételt, náluk nem csak köretnek minősülő saláták születnek. Válogass az ínycsiklandozó ételek között, és varázsold izgalmassá az egészséges táplálkozást! Nos, vannak még kételyeid? Az ízek és zamatok valósággal megbolondítanak! Aztán ne csodálkozz, ha te is “zöldségeket beszélsz” majd!