Nőies, romantikus, mintás – ha nyár, akkor nyári ruha!

Borítókép: Nőies, romantikus, mintás – ha nyár, akkor nyári ruha!
Az F&F legújabb nyári kollekciója arra inspirál, hogy bátran válasszunk színeket, mintákat és fazonokat is az új évszakra, és tegyük izgalmassá a mindennapokat a szezon aktuális trendjeivel, amik közül most megmutatjuk a kedvenc stílusainkat a márka repertoárjából válogatva!

Kedvenc mintáink között szerepelnek idén a bájos pöttyök, amik alatt nem csak a fekete-fehér klasszikusokat értjük! Így ha már unalmasnak találjuk az egyszerűbb, minta nélküli darabokat, bátran szavazzunk bizalmat a nagyobb, sűrűbb, szabálytalan, sőt színes pöttyöknek is, hiszen lendületet, bájos nőiességet, és játékosságot kölcsönöznek a megjelenésünknek.

Pöttyös maxiruha, 7490 Ft, F&F / Szandál 4490 Ft, F&F / Nyaklánc 2490 Ft, F&F

Ugyanakkor idén sincs nyár virágminta nélkül! Ez a vidám és üde irányzat minden évben hódít a szezonban, így akár önmagában vagy bármilyen kiegészítővel kombinálva garantált lesz a romantikus összhatás. A különféle virágmotívumok számtalan méretben, formában és stílusban jelennek meg az F&F legújabb darabjain.

Virágos maxiruha, 7490 Ft, F&F / Szandál 4490 Ft, F&F / Nyaklánc 2490 Ft, F&F

Nyakunkon a forró nyár, a dzsungel mintái pedig a kánikula nagy visszatérői! Ha idén nyáron a nem is utazunk külföldre, a gardróbunkba még becsempészhetjük egy trópusi vakáció hangulatát. Az F&F pálmalevelekkel, egzotikus virágokkal és a dzsungel állataival idézi meg a forró égöv jellegzetességeit, amiknek mintái izgalmas látványt idéznek.

Pálmalevél mintás tunika, 6490 Ft, F&F