Rob Lowe-t szanaszét cikizik a gyerekei Instán

rob lowe Forrás: Instagram
Az Emmy-díjas színésznek két felnőtt fia van, akik olyan kommentekkel trollkodják szét apukájuk Instagram-oldalát, hogy gurulni fogsz a röhögéstől.

Az 55 éves Rob Lowe-t negyven éve láthatjuk a mozivásznon és a tévéképernyőn, és olyan tévésorozatokban vált igazán ismertté, mint Az elnök emberei vagy a Városfejlesztési osztály, Természetesen, mint a legtöbb hollywoodi sztár, ő is pörög a közösségi oldalakon, és az Instagram-oldala különösen érdekes hely, tekintve, hogy a fiai, Matthew és John rendszeresen törnek borsot apjuk orra alá vitriolos kommentek formájában.

Rob Lowe,Fokváros,szikla
Rob: Épp Fokvárosban lógok
John: Minden bizonnyal ez a legkiválóbb alakításod

Természetesen mindez egyértelmű jele annak, hogy szerető, összetartó családról van szó. Lowe 1991 óta él együtt feleségével, Sheryl Berkoff-fal, és bár szexvideó-botrányok, sőt, szexuális zaklatásról szóló vádak is megtépázták időnként a házasságukat, még mindig együtt vannak, és közösen nevelték fel a két fiút. A 26 éves Matthew a Duke Egyetemen végzett, a 24 éves John pedig Stanfordon. Rob szülei elváltak, amikor ő négyéves volt, és a saját apjával csak hétvégenként találkozott, ami nagyon megviselte; bizonyára ez a korai élmény is közrejátszott abban, hogy ő másképp szerette volna nevelni a gyerekeit.

A galériában megnézhetitek, hogyan szólogatnak be Rob Lowe-nak a fiai az Instagram apraja-nagyjának szórakoztatására: