Rejtélyes üzenet - Halott édesapjának írt, választ kapott a 16 éves lány

Borítókép: Rejtélyes üzenet - Halott édesapjának írt, választ kapott a 16 éves lány Forrás: Pixabay/Jackson David
A 16 éves amerikai lány lufiba zárva küldött üzenetet halott édesapjának. A luftballon 700 kilométert tett meg, míg végül földet ért. Ezután pedig csodálatos dolog történt.

Az amerikai tinédzser, Ashlynn Marracino négy éve veszítette el édesapját. A férfi gyógyíthatatlan agydaganatban szenvedett, az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. Lánya azóta minden évben, január 6-án - édesapja születésnapján- küld neki egy levelet. Így történt ez legutóbb is, amikor eljött az évforduló, és mint mindig, most is gázzal töltött lufiba tette az üzenetét, majd hagyta, hogy a luftballont az égbe repítse és magával sodorja a szél. Ashlynn persze nem azért írt minden évben édesapjának, mert abban reménykedett, hogy választ kap, egyszerűen csak megkönnyebbült és jobban érezte magát ettől a kis szertartástól.

Ám ezúttal csodálatos dolog történt: választ kapott.

Na persze nem az édesapjától, hanem Lisa Swisley-től, az auburn-i étteremtulajdonostól, aki Ashlynn szülővárosától 700 kilométerre, északra lakik. Ő találta meg a luftballont, benne a lány üzenetével.

„Kegyetlen az élet, hogy soha nem lehettem Veled és ezen már soha többé nem változtathatunk. Apa, kérlek, adj valamilyen jelet, hogy tudjam, itt vagy. Nagyon szeretlek és annyira hiányzol! Szeretném, ha visszajönnél hozzám!”- olvasta Lisa Ashlynn levelében.

Ashlynn édesapja tíz évet ült börtönben (egy sikkasztási ügy miatt) és röviddel szabadulása után halt meg. A halála előtti éjszakán megpróbálta felhívni a lányát, hogy elbúcsúzzon tőle, de Ashlynn nem vette fel a telefont. És ezt a lány soha nem tudja megbocsátani magának.

Lisa Swisley-t annyira meghatotta az üzenet a lufiban, hogy elhatározta, ez az egész nem érhet így véget, valamit tennie kell. Megírta hát a 16 éves lány és édesapja történetét egy olyan Facebook csoportban, amely kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy másoknak segítsen. Lisa Ashlynn-re is a közösségi hálón talált rá, felhívta és azóta igazi barátság szövődött közöttük. Ashlynn a mai napig rendszeresen kap leveleket, melyek tele vannak kedvességgel és figyelmességgel.

„Úgy gondolom, megkaptam apától a jelet, amiért imádkoztam. Most már tudom, hogy örökre itt marad velem és vigyáz rám. Egyébként hogyan talált volna rám ennyi kedvesség?”- meséli Ashlynn, aki édesapjának szóló levelének köszönhetően rengeteg új barátra tett szert, többek között Lisára, akire azóta is mindenben számíthat.

Sok híresség élete irigylésre méltónak látszik, de nézd csak meg galériánkban, mi mindenen mentek ők is keresztül!