8 szokás, amit bevezettem annak érdekében, hogy pár percesre rövidüljön a reggeli szépségrutinom

Borítókép: 8 szokás, amit bevezettem annak érdekében, hogy pár percesre rövidüljön a reggeli szépségrutinom Forrás: Getty Images
Ti hol vesztitek el az időérzéketeket reggelenként? A zuhany alatt, a gardróbban, a tükör előtt? Rám mindhárom jellemző volt, ezért kemény lépéseket kellett tennem.

Persze van még egy reggeli démonom, amit szundigombnak hívnak, de ez egy másik cikk tárgya – bár a megfelelő mennyiségű alvásnál nincs fontosabb szépségtrükk, és sajnos a szundigomb által biztosított plusz nyolc perc nem sokat használ. Akárhogyan is, miután elegem lett abból, hogy legalább egy óra telik el attól a pillanattól kezdve, hogy kidugom a lábam az ágyból addig, hogy kilépek a lakásom kapuján (és aztán még párszor visszarohanok, mert elfelejtettem ezt-azt), úgy döntöttem, hogy szigorúan visszaveszek a szépítkezéssel töltött időből. Ez pedig nem megy másképp, mint tervezéssel. Most összegyűjtöttem, milyen intézkedéseket vezettem be annak érdekében, hogy ne fussak ki minden reggel reménytelenül az időből, ugyanakkor mégis civilizált kinézettel lépjek be az irodába.