Mi visz rá egy 18 éves csajt, hogy újra és újra összeöltözzön az édesanyjával? Még akkor is, ha az illető anyuka Reese Witherspoon

Borítókép: Mi visz rá egy 18 éves csajt, hogy újra és újra összeöltözzön az édesanyjával? Még akkor is, ha az illető anyuka Reese Witherspoon Forrás: Getty Images
Mi tiniként aligha megyünk bele, még ha ilyen stílusos anyukánk is lett volna, mint Reese, akkor sem. És ti?

A rajongók nem győznek egyik ámulatból a másikba esni azon, hogy Reese Witherspoon (41) és 23 évvel fiatalabb lánya, Ava Phillippe (18) mennyire hasonlítanak egymásra – mintha ikrek lennének, nem igaz?

Ezt a tulajdonságukat rendszerint ki is használják: valahányszor együtt jelennek meg egy nyilvános eseményen, egymáshoz passzoló – sőt néha egyforma vagy színben, fazonban egyező – outfiteket választanak. Mi több, az is előfordul, hogy akkor is összeöltöznek, ha mondjuk Párizsban indulnak városnézésre, vagyis ha a paparazzóknak csípik ki magukat!

Fekete kabát, sapka, napszemüveg, fehér edzőcipő mindkettőjükön. De miért? Mármint értjük persze, az ilyesmi kiváló marketing a színésznőnek is meg a ruhamárkáknak is, amelyeket visel, de miért poén egy 18 éves lánynak, hogy úgy öltözzön, mint az édesanyja? Nem ciki inkább? Ti mit gondoltok?

Akárhogyan is, a galériában megnézhetitek, hány és hány alkalommal öltözött össze Reese Witherspoon és a lánya, Ava: