Sütőtökös-fehér csokis puncs

Borítókép: Sütőtökös-fehér csokis puncs
Svájcban, Ausztriában imádják, nálunk alig ismerik. Itt az ideje kipróbálni a sütőtökös puncsokat!

Elkészítési idő: 20 perc


Hozzávalók:
1 deka sütőtökpüré
tábla fehér csoki
4 deci tej
teáskanál mézeskalács fűszerkeverék
tejszínhab
fél deci fehér rum (elhagyható)

1. A tejet, a csokit és a sütőtökpürét forrald össze. Ízesítsd cukorral és mézeskalács fűszerkeverékkel.Kisebb lyukú szűrőn csepegtesd át az italt, hogy krémes legyen.
2. Ízesítheted még rummal is, ha felnőtteknek kínálod a puncsot. Töltsd snapszos poharakba és díszítsd tejszínhabbal.


Háromféle forrócsoki-specialitás a decemberi Évában!