Használd ki a nyarat a konyhában is! 4 isteni recept nyári zöldségekből, gyümölcsökből

Borítókép: Használd ki a nyarat a konyhában is! 4 isteni recept nyári zöldségekből, gyümölcsökből Forrás: Jane Trang Doan/Pexels
Még ha nem is (csak) az a célunk, hogy minél jobban mutassunk bikiniben a plázson, nyáron akkor is érdemes odafigyelni arra, hogy egészségesebbé tegyük az étrendünket. Ha másért nem, hát azért, hogy kiélvezzük a szezon friss zöldségeit és gyümölcseit.

Ez a cikk az Éva Magazin korábbi lapszámában jelent meg először: Szezont a fazonnal címmel. Tudtad, hogy korábbi lapszámainkat újra megvásárolhatod? Kattints ide!

A nyár a friss, ízletes zöldségek és gyümölcsök szezonja. Miért ne használnánk ki ezt a lehetőséget a konyhában is? Az alábbi receptek nemcsak finomak, de egészségesek is, tele vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyekre a testünknek szüksége van a forró nyári hónapokban. Ezenkívül gyorsak és egyszerű őket elkészíteni, így tökéletesek egy forró napon, amikor nincs kedvünk hosszasan a konyhában állni, csak valami könnyű, ám ízletes ételt dobnánk össze. De nézzük is az alábbi finomságokat!

Forrás: Jane Trang Doan/Pexels
Bizony rengeteg finomságot lehet készíteni a gyümölcsökből, zöldségekből.

Íme 4 isteni recept nyári gyümölcsökből és zöldségekből!