Három isteni vendégváró recept pulykahúsból
Forrás: Unsplash.com
Ha szívesen felidéznéd a korábbi európai nyaralásaid tradicionális ízeit, elevenítsd fel őket a saját konyhádban!
A pulykahús alapvető hozzávaló az olasz és a spanyol gasztronómiában is, mióta a nagy felfedezők az 1500-as években elhozták az eredetileg Amerikában őshonos állatot. A mediterrán országokban számos módon készítik el a zamatos pulyka húsát és mindig törekednek arra, hogy minél egészségesebben tálalják, ezért sok friss zöldséggel kombinálják, és olívás öntettel bolondítják meg.
Ha vendégül látod barátaidat, rokonaidat, jól jönnek a gyorsan elkészíthető tradicionális fogások, amikkel nem kell órákig bíbelődni, mégis szemet gyönyörködtetően színesek és emlékezetes ízvilágúak. Ne lepődj meg, ha elkérik majd tőled a receptet a vacsora végén!