Borítókép: #ÉviazÉván - Mindenmentes vegán ananászfagyi Forrás: Halász Évi

#ÉviazÉván - Mindenmentes vegán ananászfagyi

Az első igazi, melegebb tavaszi nappalokkal neked is megjött a kedved a fagyizáshoz? Nekünk is!

Március közepével kezdenek nyitni a fagylaltosok, de pár hozzàvalóból mi is könnyedén elkészíthetjük házilag ezt az isteni finomságot. A vegán étrendbe is beilleszthető.

Hozzávalók:

1 db ananász

200 ml növényi tejszín (sima tejszínnel is működik)

1 evőkanál eritrit

Elkészítés:

Az ananászt meghámozom és apró kockákra vágom, majd a fagyasztóba teszem két órára. Mikor letelt ez az idő, beleteszem a turmixgépbe a tejszínnel és az eritrittel együtt és sima krémmé mixelem. Egy nagyobb dobozba teszem, pár óra alatt szépen megdermed. Fagyikanállal vagy sima evőkanállal kis pohárkákba töltöm.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

KATTINTS és RENDELD MEG Évi receptkönyvét, amiben rengeteg, egyszerűen elkészíthető, finom és egészséges receptet találsz!