Három egzotikus lecsó a nagyvilágból, amit mindenképp ki kell próbálnod

A hazai alapreceptet jól ismerjük, ahogyan a franciák lecsója, a ratatouille is egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban. Azonban érdemes más nemzetek receptjeivel is tenni egy próbát.
Ugyan a lecsók alapja – a magyar lecsóhoz hasonlóan – gyakorlatilag minden esetben a hagyma, paprika és paradicsom hármasa, úgy egészen máshogy folytatják a sort, mint mi. Sokan padlizsánnal, hússal, rizzsel, burgonyával turbózzák fel, míg mások tükörtojással, korianderrel, de az sem ritka, hogy egy jó adag fokhagyma kerül bele.
Ha szívesen megismernéd a különböző nemzetek lecsóit, kattints a galériánkra, ahol megosztunk veled 3 remek receptet!
- "A kamaszlányok fele érzi magát kevésbé szépnek a social media hatására" - Megérkezett a Testkép podcast 3. évada B. Nagy Réka énekesnővel és Fóris Szandra pszichológussal A Testkép harmadik évadának nyitóepizódjában a közösségi média testképre gyakorolt hatásait vizsgáltuk szakértő vendégünkkel,...